Ο εγγονός του Μαχάτμα Γκάντι, Αρούν Γκάντι, συγγραφέας του βιβλίου «Το Δώρο του Θυμού» που έγινε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την ομιλία του στο δέκατο, επετειακό, TEDxAthens το οποίο πραγματοποιείται το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την Τετάρτη, 29 Μαΐου στο Public Café Συντάγματος στις 21:00μ.μ., o Αρούν Γκάντι θα συζητήσει για τα βιβλία του με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Τασούλα Επτακοίλη, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. Τη συζήτησή τους μεταφράζει ο συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.facebook.com/events/2214526211968043/

Το Σάββατο, 01 Ιουνίου στη Κεντρική Σκηνή του TEDxAthens στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει επί σκηνής για μια μοναδική ομιλία, αλλά και να απευθύνει τις ερωτήσεις του προς το σπουδαίο ακτιβιστή. Η παρουσία του στο TEDxAthens θα ολοκληρωθεί με υπογραφή βιβλίων από τον συγγραφέα. Περισσότερες πληροφορίες για το TEDxAthens μπορείτε να βρείτε στο https://www.tedxathens.com/tedxathens-2019/.

«Παρόλο που ο δρόμος της αλήθειας είναι ευθύς και στενός και κοφτερός σαν λάμα ξυραφιού, για μένα ήταν ο πιο εύκολος και γρήγορος», είχε πει ο παππούς του Αρούν, Μαχάτμα Γκάντι.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!