Dark Phoenix - X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας
Δράσης
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Jean Grey δέχεται επίθεση από μια μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Η δύναμη αυτή την επηρεάζει και τις δίνει νέες δυνάμεις που δεν μπορεί να τις ελέγξει. Η ένωση των X-Men δοκιμάζεται και πρέπει να βρεθεί τρόπος να σώσουν την Jean, αλλά ταυτόχρονα και τον πλανήτη που απειλείται από εξωγήινες δυνάμεις.



Grans - Σύνορα
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η ζωή μιας αστυνομικού με ασύλληπτα οξυμένη όσφρηση αλλάζει όταν ανακαλύπτει στις αποσκευές ενός άντρα κάτι που την αφορά.



The hustle - Η κομπίνα
Κωμωδία
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Η κόντρα μεταξύ της Josephine, μιας απατεώνισσας της υψηλής κοινωνίας και της Penny, που είναι τελείως διαφορετική.



Dernier amour - Καζανόβα, η τελευταία αγάπη
Αισθηματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο Casanova, γεννημένος τον 18ο αιώνα, είναι ένας τυχοδιώκτης από τη Βενετία. Έχει εμμονή με την απόλαυση, τον τζόγο και τις γυναίκες. Στο Λονδίνο καταλήγει στο πιο διάσημο οίκο ανοχής, όπου γίνεται φίλος και συνένοχος με τον ιδιοκτήτη.



Gueule d' ange - Ένα αγγελικό πρόσωπο
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Η Marlène που ζει με την κόρη της την Elli, γνωρίζει έναν γοητευτικό άντρα και αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Αδιαφορεί για την κόρη της και τις επιπτώσεις των πράξεών της στον ψυχισμό του παιδιού.



Qui a tue Lady Winsley? - Ποιος σκότωσε τη Λαίδη Γουίνσλεϊ;
Αστυνομική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η Λαίδη Winsley, μια Αμερικανίδα συγγραφέας, δολοφονείται σε ένα τουρκικό νησί. Ο επιθεωρητής Fergan αναλαμβάνει την έρευνα. Κατά την έρευνά του θα βρεθεί αντιμέτωπος με καλά κρυμμένα μυστικά της περιοχής αυτής.



Agatha and the truth of murder - Αγκάθα: Η εξιχνίαση ενός φόνου
Αστυνομική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Agatha Christie βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η γραφή της αρχίζει και γίνεται προβλέψιμη. Αναζητά νέα έμπνευση για να ζωντανέψει το μυθιστόρημά της. Η Mabel Rogers αποζητά τη βοήθειά της για την επίλυση του μυστηρίου μιας δολοφονίας και η Christie μετατρέπεται σε ιδιωτικός ντετέκτιβ εξιχνιάζοντας η ίδια το έγκλημα.