Spider-Man: Far from home - Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του
Περιπέτεια
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Ο Peter Parker ταξιδεύει στην Ευρώπη για να συναντήσει τον Nick Fury, ο οποίος του αναθέτει μια νέα αποστολή που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό του, αλλά και έναν αναπάντεχο αντίπαλο.



Gloria Bell - Γκλόρια
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Gloria ζει μόνη, διατηρώντας αραιές επαφές με τα δύο παιδιά της που έχουν πλέον φύγει από το σπίτι. Θα δημιουργήσει μια τρυφερή ερωτική σχέση με τον Arnold, έναν πρώην στρατιωτικό, ο οποίος όμως έχει μια παράξενη εξάρτηση από την πρώην γυναίκα και τις δύο κόρες του.



70 Binladens - 70 πεντακοσάρικα
Θρίλερ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Μια γυναίκα πρέπει να βρει επειγόντως 35.000 ευρώ για να πάρει πίσω την κόρη της από διεφθαρμένους κοινωνικούς λειτουργούς που απειλούν να τη δώσουν για υιοθεσία. Την ώρα, όμως, που είναι έτοιμη να πάρει δάνειο, στο τραπεζικό κατάστημα γίνεται ένοπλη ληστεία.



McQueen
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Η ζωή και η σταδιοδρομία του σχεδιαστή μόδας Lee Alexander McQueen: απ` το ξεκίνημά του ως σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, μέχρι την περίοδο που λάνσαρε και επέβλεπε τα επώνυμα ρούχα του καθώς και τον πρόωρο θάνατό του.



Venise n'est pas en Italie - Διακοπές στη Βενετία
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ο 14χρονος Émile ντρέπεται που είναι μέλος μιας ανορθόδοξης οικογένειας η οποία ζει σε τροχόσπιτο. Θα νιώσει ακόμα πιο αμήχανα όμως όταν η Pauline, ο σχολικός του έρωτας, τον προσκαλέσει στο κονσέρτο της στη Βενετία και ο πατέρας του βρει την τέλεια ευκαιρία για ένα οικογενειακό ταξίδι.



Ibiza - Διακοπές στην Ίμπιζα
Κωμωδία
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Πρόθυμος να ικανοποιήσει την Carole, με την οποία είναι ερωτευμένος, ο συντηρητικός Philippe δέχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία του γιου της για διακοπές στην Ίμπιζα.



Il conformista - Ο κονφορμίστας
Δραματική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Το 1938, ο Marcello, ένας τυπικός μεσοαστός που δουλεύει για το φασιστικό καθεστώς, αναλαμβάνει να βρει και να δολοφονήσει στο Παρίσι τον πρώην καθηγητή και μέντορά του.



Caro diario - Αγαπημένο μου ημερολόγιο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο Ιταλός σκηνοθέτης και ηθοποιός Nanni Moretti γυρίζει με τη βέσπα του τη Ρώμη, ταξιδεύει στα νησιά της Σικελίας και αφηγείται τις περιπέτειές του με τους γιατρούς.



Qué he hecho yo para merecer esto? - Μια ζωή ταλαιπωρία
Κωμωδία
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η Gloria είναι μια απελπισμένη νοικοκυρά, η οποία δουλεύει ως καθαρίστρια και προσπαθεί να βάλει σε τάξη την αντισυμβατική οικογένειά της και την ίδια της τη ζωή.



Monsieur Verdoux - Ο κύριος Βερντού
Δραματική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Στη Γαλλία του 1932 ένας άνεργος ταμίας τράπεζας παντρεύεται και κατόπιν δολοφονεί πλούσιες γυναίκες για να μπορεί να συντηρεί την ανάπηρη γυναίκα και το γιο του.