Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Έμιλι Γκράβετ


το Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Στον Πιτ αρέσει να είναι όλα καθαρά και νοικοκυρεμένα, μερικές φορές, όμως, το παρακάνει. Τόσο που καταλήγει να καταστρέψει το δάσος του! Θα καταλάβει ο αξιολάτρευτος ασβός το λάθος του και θα μπορέσει να το διορθώσει; Με αφετηρία μας την ιστορία του Πιτ και όπλο τη φαντασία σας ελάτε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και να ανακαλύψουμε την αξία της οικολογίας.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Παιδαγωγική ομάδα Απ’ουσία

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καισαριανής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Παναγιώτας Στρίκου-Τομοπούλου


την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο της βιβλιοθήκης (Υμηττού 57 & Ηρώων Σκοπευτηρίου, Καισαριανή).

Ο Κωστής ακολουθεί τους δείκτες του ρολογιού σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει αν ο χρόνος μάς κυνηγάει ή τον ...κυνηγάμε. Αν αφήνουμε τα πράγματα να κυλούν αργά ή γρήγορα πρέπει να πάμε.

Μαζί με τη συγγραφέα του βιβλίου Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου θα ακούσουμε την ιστορία και μικροί μεγάλοι θα παίξουμε με τον χρόνο και την παύση.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Για παιδιά από 6 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα νέα βιβλία της Ιωάννας Μπαμπέτα

και

την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, στις 11:30π.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Καζαντζή 25, Αγρίνιο).

Η Ερμιόνη θέλει να γίνει μάγισσα. Φοράει μπέρτα και καπέλο, παίρνει και ένα μαγικό ραβδί. Τελικά, η μαγική λέξη είναι απλή και θα τη μάθουμε παρέα.

Ο Αρθούρος είναι ένας γενναίος ιππότης με ξύλινο σπαθί. Τα άλλα παιδιά δεν το ξέρουν και συχνά τον κοροϊδεύουν. Στο τέλος, όλοι θέλουν να του μοιάσουν.

Η μουσικός Μαίρη Τσιρώνη θα αφηγηθεί την ιστορία με δραστηριότητες για τη μαμά και το παιδί.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ