ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2+1
Αγοράζοντας δύο βιβλία, παίρνετε ένα ακόμη δώρο!

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε το καλό βιβλίο είναι το στήριγμά μας. Είναι η συντροφιά μας τα πρώτα ανοιξιάτικα βράδια στη βεράντα, είναι όχημα για μακρινά ταξίδια μέσα από το σαλόνι μας, είναι πηγή γνώσης και διασκέδασης για τα παιδιά μας. Διαβάζουμε για να χαλαρώσουμε, να σκεφτούμε, να ταξιδέψουμε.
Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να διαβάζετε ακόμη περισσότερο, σας προσφέρουμε τώρα την ευκαιρία να γεμίσετε τη βιβλιοθήκη σας με βιβλία που θα σας κάνουν την καλύτερη παρέα.
Έως και τις 15 Μαΐου 2020, με κάθε παραγγελία τουλάχιστον δύο βιβλίων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγετε ένα βιβλίο ως δώρο από μία πλούσια λίστα επιλογών που περιλαμβάνει παιδικά βιβλία και βιβλία ενηλίκων.

Δείτε παρακάτω τα βιβλία που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν και επιλέξτε όποιο ταιριάζει στο γούστο και τη διάθεσή σας.

  1. Πώς λειτουργεί ο φασισμός, Jason Stanley
  2. Δώστε θάρρος στο παιδί, Boglarka Hadinger
  3. Καζανόβα: Η σονάτα των ραγισμένων καρδιών, Matteo Strukul
  4. Η ζωή μου: Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν αφηγείται¸ R.J. Gadney
  5. Graffiti palace, A.G. Lombardo
  6. Εφιάλτης στην Αριζόνα, Haylen Beck
  7. Ματωμένη έρημος, Karin Brynard
  8. Ένα βιβλίο για τον Ράλφι τον σκυλάκο, Melissa Crowton
  9. Μαθητευόμενος μηχανικός, Cath Ard
  10. Η τρομερή διαθήκη του Τζέρεμι Χόπερτον, Davide Morosinotto
  11. Δεν είσαι πραγματικός πειρατής, Σίντνεϊ Γκριν!, Ruth Quayle
  12. Ντίλαν ο ζαχαροπλάστης, Guy Parker-Rees
Για να λάβετε το δώρο σας, θα πρέπει να σημειώσετε τον τίτλο του δωρεάν βιβλίου που επιλέγετε από την παραπάνω λίστα στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Προσοχή! Η καταγραφή του τίτλου του βιβλίου που επιθυμείτε να λάβετε ως δώρο από τη λίστα των βιβλίων της προσφοράς κατά το στάδιο της εισαγωγής στοιχείων στο πεδίο "ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" είναι προϋπόθεση για την εκτέλεση της προσφοράς. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης του βιβλίου δώρου με άλλον τρόπο ή μετά από την καταχώριση της παραγγελίας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλετε στο καλάθι το βιβλίο που επιλέγετε ως δώρο, καθώς αν γίνει αυτό θα χρεωθεί κανονικά.

Η προσφορά ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ www.metaixmio.gr που περιλαμβάνουν τουλάχιστον δύο βιβλία. Δεν ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες. Τα βιβλία της παραγγελίας θα πρέπει να είναι έντυπα και όχι ψηφιακά (ebook). Για κάθε παραγγελία που περιέχει δύο έντυπα βιβλία ή περισσότερα μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε ένα βιβλίο ως δώρο από την παραπάνω λίστα.

Μένουμε σπίτι – Διαβάζουμε βιβλία

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φροντίζουν για τις αναγνωστικές σας ανάγκες με αίσθημα ευθύνης. Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118) παραμένει κλειστός με βάση τα νέα έκτακτα μέτρα της πολιτείας. Δεχόμαστε online παραγγελίες μέσω του eshop μας www.metaixmio.gr, αλλά και τηλεφωνικές στο 211-3003500 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για τους εργαζομένους και τους αναγνώστες μας. Τα βιβλία θα αποσταλούν γρήγορα και με ασφάλεια από εμάς σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν κατοικείτε. Μπορεί να σημειωθούν μικρές καθυστερήσεις στις παραδόσεις των βιβλίων σε κάποιες περιοχές λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας των τοπικών καταστημάτων των εταιρειών ταχυμεταφορών. Δείτε ΕΔΩ τους τρόπους πληρωμής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις παραγγελίες σας. Σας ενθαρρύνουμε να προτιμάτε τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω Paypal, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέα βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ. Για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι θα βρείτε ΕΔΩ πολλές ιδέες και σχετικά βιβλία.

Προχωράμε με αισιοδοξία και μένουμε στο σπίτι διαβάζοντας. Περιμένουμε τις απόψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook – instagram) για τα βιβλία που διαβάζετε.


Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ!
Δείτε ΕΔΩ όλα τα έντυπα βιβλία που διατίθενται σε τιμές προσφοράς και ΕΔΩ τις προσφορές που αφορούν ψηφιακά βιβλία.