Όλοι εμείς στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, υποστηρίζοντας δυναμικά την πρωτοβουλία #menoumespiti & #diavazoumespiti, αποφασίσαμε να κάνουμε σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας όχι ένα... αλλά 12 δώρα, που ελπίζουμε να σας αποζημιώσουν για τον χρόνο αναγκαστικής παραμονής στο σπίτι!

Κατεβάστε ΤΩΡΑ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 12 βιβλία των αγαπημένων σας συγγραφέων σε ψηφιακή μορφή (e-books) και ξεκινήστε άμεσα την ψηφιακή σας βιβλιοθήκη!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
1)Η προσφορά λήγει την Κυριακή 26/04
2)Τα Δωρεάν e-books μπορείτε να τα κατεβάσετε μόνο μέσω του www.psichogios.gr και όχι μέσω Apple Books
3)Για να κατεβάσετε και να διαβάσετε ένα e-book χρειάζεται πρώτα να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω ή που θα βρείτε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.
4)Μπορείτε να διαβάσετε κανονικά τα Δωρεάν μας e-books σε Apple συσκευές, κατεβάζοντας το app Adobe Digital Editions από εδώ.

Κατεβάζοντας ένα οποιοδήποτε δωρεάν e-book εγγράφεστε αυτόματα στη λίστα επικοινωνίας Newsletter των Εκδόσεων Ψυχογιός. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή αυτή την αποδοχή και να επιλέξετε τις κατηγορίες για τις οποίες επιθυμείτε να ενημερώνεστε μέσα από τη σελίδα του προφίλ σας.