The kindness of strangers - Η καλοσύνη των ξένων
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Στη Νέα Υόρκη του σήμερα το ρωσικό εστιατόριο ενός εκκεντρικού ιδιοκτήτη αποτελεί κομβικό σημείο για τις ζωές τεσσάρων άγνωστων μεταξύ τους προσώπων.



Les traducteurs - Οι μεταφραστές
Θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Το τελευταίο μπεστ σέλερ του μυστηριώδη συγγραφέα Oscar Brack πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε πολλές χώρες. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή, εννέα μεταφραστές αναλαμβάνουν να εργαστούν με απόλυτη μυστικότητα για δύο μήνες σε έναν απομονωμένο χώρο στη Γαλλία. Κι όμως, ένας χάκερ διαρρέει στο διαδίκτυο τις δέκα πρώτες σελίδες του μυθιστορήματος, ζητώντας υπέρογκα λύτρα για να μην αποκαλύψει το υπόλοιπο.



Babyteeth
Δραματική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Όταν η έφηβη Milla, σοβαρά άρρωστη από καρκίνο, ερωτεύεται τρελά το Moses, κλεφτρόνι μπλεγμένο με ουσίες, η ζωή της οικογένειάς της αναστατώνεται. Εκείνη, όμως, θα δείξει σύντομα σε όλους γύρω της πώς είναι να ζεις σαν να μην έχεις τίποτα να χάσεις.



Deux moi - Μόνοι στο Παρίσι
Κομεντί
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ο Rémy, ένας νεαρός που δουλεύει σε μια αποθήκη ως ανειδίκευτος εργάτης και πάσχει από αϋπνίες, ζει μόνος του σε ένα παρισινό διαμέρισμα. Πίσω από τη μεσοτοιχία μένει επίσης μόνη της η επιστημονική ερευνήτρια Mélanie, η οποία νιώθει διαρκώς υπνηλία. Τι πρέπει να μεσολαβήσει για να συναντηθούν δύο άνθρωποι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;