Το HBO Max κυκλοφόρησε, λίγες μέρες πριν από την επίσημη προβολή, ένα 2λπεπτο trailer για την πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική επανένωση των τελευταίων ετών.

Οι έξι πρωταγωνιστές των αγαπημένων μας "Friends", βιώνουν πληθώρα συναισθημάτων, τα οποία και μοιράζονται μαζί μας, μπαίνοντας μετά από 17 χρόνια ξανά στα στούντιο των γυρισμάτων της σειράς, το οποίο έγινε τόσο δικό τους «σπίτι», όσο και πολλών εκατομμυρίων φαν σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα.

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer για πρώτη φορά σε ένα special επεισόδιο χωρίς σενάριο, γεμάτο παιχνίδια, αναμνήσεις, μυστικά, αναπαραστάσεις και guest εμφανίσεις. Οι David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai είναι τα ονόματα που θα παρελάσουν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Το επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Ben Winston, ενώ η παραγωγή έγινε, σε συνεργασία μαζί του, με την iconic ομάδα της σειράς, Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane.

Το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Μάϊου, στο HBO Max.