H Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου τιμά τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης και σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Ακρίβου

ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΤΕ ΑΓΓΕΛΟΣ
 
την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, στις 20:30 μ.μ. στον πεζόδρομο μπροστά από το κτίριο Σπίρερ, στον Βόλο.

Ο Κώστας Ακρίβος θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Νοέλ Μπάξερ την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, από τις 11.00π.μ. έως τη 13.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1).

Η Νοέλ Μπάξερ συναντά τους αναγνώστες, συζητά μαζί τους και υπογράφει το νέο της μυθιστόρημα  
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.

Ένα ταξίδι επιστροφής στη Σμύρνη, ένα ταξίδι όπου πλέκονται το προσωπικό με το συλλογικό, το παρελθόν με το παρόν. Ένα σύγχρονο πολυπρόσωπο μυθιστόρημα.
____________________________________________________________________________________
 

Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Χρήστο Αρμάντο Γκέζο την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021,  στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).

Ο Χρήστος Αρμάντο Γκέζος σας περιμένει από τις 18.00μ.μ. έως τις 20.00μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του βιβλίο ΧΑΘΗΚΕ ΒΕΛΟΝΙ.

Από την Αλβανία των αρχών του προηγούμενου αιώνα, στην Ελλάδα της ύστερης  μεταπολίτευσης ως την καρδιά της αμερικανικής ηπείρου, ένα μυθιστόρημα για τα παιχνίδια της μοίρας.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο MIND THE BOOK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Μαίρη Κόντζογλου την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, από τις 12.00μ.μ. έως τις 14.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (25ης Μαρτίου 93, Εύοσμος Θεσσαλονίκης).

Η Μαίρη Κόντζογλου συναντά τους αναγνώστες, συζητά μαζί τους και υπογράφει το νέο βιβλίο της ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.

Μικρές ιστορίες εγκλεισμού και άλλων δεινών. Η Μαίρη Κόντζογλου γράφει για το κυνήγι της ζωής
τον καιρό του εγκλεισμού.