Best sellers
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο Harris Shaw είναι ένας μισάνθρωπος, αλκοολικός και αποτραβηγμένος από τον δημόσιο βίο λογοτέχνης του ενός μυθιστορήματος. Ένα εκκρεμές συμβόλαιό του, όμως, δίνει στη νεαρή κληρονόμο του εκδοτικού οίκου του τη δυνατότητα να τον αναγκάσει σε επαναδραστηριοποίηση. Έτσι, ξεκινούν οι δυο τους μια περιοδεία ανά την αμερικανική επαρχία, την οποία ο Shaw κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει.



The green knight - Ο πράσινος ιππότης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Ένα χρόνο μετά τη νικηφόρα μονομαχία του με τον Πράσινο Ιππότη, ο νεαρός Gawain, ανιψιός του βασιλιά, πρέπει να τηρήσει την υπόσχεσή του και να ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο επικίνδυνες δοκιμασίες για να τον αντιμετωπίσει ξανά.



Shang-Chi and the legend of the ten rings - Ο Shang-Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών
Περιπέτεια
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Δουλεύοντας ως παρκαδόρος στο Σαν Φρανσίσκο, ο Shaun αναγκάζεται να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητά του και μαζί με τη μικρότερη αδελφή του Xialing και την επιστήθια φίλη του Katy να αντιμετωπίσει τον πατέρα του. Τον αδίστακτο Xu Wenwu, πανίσχυρο κάτοχο των δέκα μαγικών δαχτυλιδιών.



Retfærdighedens ryttere - Οι εκκεντρικοί
Περιπέτεια
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο Markus, μισθοφόρος στο Αφγανιστάν, επιστρέφει στη Δανία όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε έκρηξη στο μετρό. Προσπαθώντας να τα βρει με την αποξενωμένη κόρη του, θα δεχτεί την επίσκεψη δυο παράξενων αγνώστων, οι οποίοι θα τον πείσουν πως το ατύχημα στο τρένο ήταν στην πραγματικότητα βομβιστική ενέργεια.



Les choses qu'on dit, les choses qu'on fait - Αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε
Κομεντί
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια τεσσάρων ημερών, η Daphné και ο Maxime, ξάδελφος του συντρόφου της που απουσιάζει για δουλειές, γνωρίζονται σιγά σιγά και εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλο ιστορίες, όλο και πιο προσωπικές, για τις παλιές και πρόσφατες ερωτικές τους περιπέτειες.



Evge - Ταξίδι στην Κριμαία
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Έχοντας χάσει τον μεγάλο του γιο στον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, ο Mustafa αποφασίζει να πάρει τη σορό του και να τη θάψει στον τόπο που γεννήθηκε, την Κριμαία. Στο πλάι του νεότερου γιου του ξεκινάει ένα μακρύ κι επικίνδυνο ταξίδι.