È stata la mano di dio - The hand of God
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Ο Fabietto Schisa ενηλικιώνεται στη Νάπολη της δεκαετίας του ’80, όταν ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Diego Maradona παίρνει μεταγραφή για την ποδοσφαιρική ομάδα της.



Undine - Η νύμφη του νερού
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Η Undine είναι ιστορικός και κάνει ξεναγήσεις για την αστική ανάπτυξη του Βερολίνου. Όταν ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη την εγκαταλείπει ξαφνικά, ένας καινούργιος εισβάλλει στη ζωή της, παρασύροντάς την σε ένα ρομάντζο γεμάτο εκπλήξεις.



Ghostbusters: Afterlife - Ghostbusters: Legacy
Περιπέτεια
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Όταν μια μητέρα με τα δυο της παιδιά μετακομίσουν στο πατρικό τους σε μια κωμόπολη της Οκλαχόμα, θα ανακαλύψουν την απρόσμενη σχέση τους με τους κάποτε διάσημους Νεοϋρκέζους κυνηγούς φαντασμάτων.



The french dispatch - Η γαλλική αποστολή
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Σε μια φανταστική μικρή γαλλική πόλη, ο αρχισυντάκτης μιας αγγλόφωνης τοπικής εφημερίδας πεθαίνει απροσδόκητα. Τότε οι αρθρογράφοι συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν πώς θα του αποτίσουν φόρο τιμής, την ώρα που «ζωντανεύουν» στην οθόνη οι ιστορίες των κειμένων στο οριστικά τελευταίο φύλλο της έκδοσης.



Clifford the big red dog - Κλίφορντ ο κόκκινος σκύλος
Animation
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Έχοντας μείνει για λίγες μέρες υπό την επίβλεψη του καλοπροαίρετου, αλλά ανεύθυνου θείου της Casey, η μικρή Emily θα συναντήσει έναν αλλόκοτο διασώστη απροστάτευτων ζώων και ένα κουτάβι με κόκκινο τρίχωμα, τον Clifford. Το σκυλάκι θα τρυπώσει στο σακίδιό της, θα φτάσει στο σπίτι της και την επόμενη μέρα θα έχει αποκτήσει γιγαντιαίες διαστάσεις.