Μουσικές Παραστάσεις
με τους Γιάννη Μπέζο, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου και Θοδωρή Οικονόμου, οι οποίοι παρουσιάζουν παραστάσεις με τίτλο με τίτλο «Και πονηριά στο μάτι». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Αλέκο Σακελλάριο με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατό του.

Θα πραγματοποιηθούν:
Την Παρασκευή 10 και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στις 20:30μ.μ., στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Παρουσίαση, Τραγούδι: Γιάννης Μπέζος
Απαγγελία, Τραγούδι: Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου
Στο πιάνο ο Θοδωρής Οικονόμου.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Link προκράτησης Παρ. 10/12: https://www.ianos.gr/ticket1_-_giannhs_mpezos_-_kai_ponhria_sto_mati_-_afierwma_ston_aleko_sakellario_-_10-12-ekd-002156

Link προκράτησης Παρ. 17/12: https://www.ianos.gr/ticket1_-_giannhs_mpezos_-_kai_ponhria_sto_mati_-_afierwma_ston_aleko_sakellario_-_17-12-ekd-002157

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Είσοδος: 12€ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)