Moonfall - Moonfall: Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού

Περιπέτεια
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Μια μυστηριώδης δύναμη βγάζει το φεγγάρι έξω από την τροχιά της Γης, ωθώντας το προς μια σειρά από συγκρούσεις. Απομένουν λίγες μόνο εβδομάδες προτού οι συνέπειες γίνουν καταστροφικές για την ανθρωπότητα, όταν μια πρώην αστροναύτης πιστεύει πως έχει τη λύση. Οι μόνοι, όμως, που την πιστεύουν είναι ένας παλιός συνάδελφός της και ένας συνωμοσιολόγος. Τότε οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τη Σελήνη όπου θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουμε.



Grosse freiheit - Μεγάλη απόδραση

Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Στη μεταπολεμική Γερμανία ο Hans φυλακίζεται επανειλημμένα γιατί είναι ομοφυλόφιλος. Η μόνη σταθερή σχέση στη ζωή του γίνεται εκείνη με τον επί σειρά ετών συγκρατούμενό του Viktor, έναν καταδικασμένο δολοφόνο.



Monster family 2 - Μια χαρούμενη οικογένεια 2

Animation
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμποουν μεταμορφώνονται ακόμα μία φορά σε τέρατα για να τους σώσουν.



Luzzu - Το σκαρί
Δραματική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ο Jesmark είναι ένας νεαρός ψαράς που προσπαθεί με την ξύλινη βάρκα του να κερδίσει τα προς το ζην για τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους. Έρχεται όμως αντιμέτωπος με τις μεγάλες τράτες, την παράνομη αλιεία, τους αυστηρούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις κλίκες που λυμαίνονται την ιχθυαγορά του νησιού.