Lightyear
Animation
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Παγιδευμένος σε έναν μακρινό πλανήτη με το διαστημόπλοιο και το πλήρωμά του, ο αστροναύτης Buzz Lightyear προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στη Γη. Καθώς όμως γυρίζει στη βάση του, έπειτα από ακόμα μία προσπάθεια να πιάσει την υπερταχύτητα, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.



El buen patrón - Το τέλειο αφεντικό
Δραματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Περιμένοντας την επίσκεψη της επιτροπής των επιχειρηματικών βραβείων, ο ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου βιομηχανικών ζυγαριών προσπαθεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των εργαζομένων που επηρεάζουν την καλή του εικόνα.



Good luck to you, Leo Grande - Καλή τύχη Λίο Γκράντε
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Η Nancy Stokes, συνταξιούχος δασκάλα που έχει χάσει το σύζυγο της δύο χρόνια πριν, αποφασίζει να προσλάβει έναν νεαρό σεξεργάτη. Γεμάτη ενοχές, θα έρθει αντιμέτωπη με μια απελευθερωτική εμπειρία που θα της αλλάξει τη ζωή.



Επιστροφή στην κανονικότητα
Δραματική
Διάρκεια: 64'

Η περίληψη:
Αφήνοντας το Λονδίνο, η Αγγελική αποφασίζει να περάσει τον καιρό της καραντίνας στο χωριό της μητέρας της στην ορεινή Ευρυτανία, εμπειρία που θα της αποκαλύψει μια νέα πραγματικότητα.



Haute couture - Υψηλή ραπτική
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Στο τέλος της καριέρας της, υπεύθυνη ατελιέ πια του οίκου Dior, η Esther γνωρίζεται με τη νεαρή Jade, η οποία της κλέβει την τσάντα στο μετρό. Αποφασίζοντας να τη βοηθήσει, την παίρνει ως βοηθό της στον οίκο υψηλής ραπτικής.