Crimes of the future - Εγκλήματα του μέλλοντος
Τρόμου
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ένας avant-garde καλλιτέχνης με την ικανότητα να παράγει νέα όργανα μπαίνει μαζί με τη σύντροφο και ιατρική βοηθό του στο στόχαστρο μιας αστυνομικής ερευνήτριας εξαιτίας των προβοκατόρικων παραστάσεών τους, στις οποίες πραγματοποιούν ανοιχτά χειρουργεία, την ώρα που μια μυστηριώδης οργάνωση πολιορκεί το καλλιτεχνικό δίδυμο.



Tout s'est bien passé - Όλα πήγαν καλά
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ύστερα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ο 85χρονος πατέρας της Emmanuèle μπαίνει στο νοσοκομείο. Μένοντας παράλυτος σε μεγάλο βαθμό, συνειδητοποιεί ότι εξαρτάται πλέον από άλλους και ζητάει από την κόρη του να τον βοηθήσει να πεθάνει.



Ticket to Paradise - Εισιτήριο για τον Παράδεισο
Ρομαντική κομεντί
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ένα διαζευγμένο ζευγάρι ταξιδεύει εσπευσμένα στο Μπαλί ώστε να αποτρέψει την κόρη του να παντρευτεί παρορμητικά, όπως είχαν κάνει οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια.



Les jeunes amants - Νεαροί εραστές
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Μια 70χρονη γυναίκα ερωτεύεται κεραυνοβόλα έναν άντρα κατά 25 χρόνια νεότερό της, ο οποίος επίσης νιώθει αμέσως έλξη για εκείνη, αλλά η σχέση τους εμποδίζεται από τις οικογενειακές και συζυγικές του υποχρεώσεις.



La pièce rapportée - Χάρηκα που σας γνώρισα
Κωμωδία
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Ένας αγαθός εισοδηματίας, μια γοητευτική νύφη που εμφανίζεται από το πουθενά και η καχύποπτη μητέρα του θα έρθουν σε σύγκρουση όταν η τελευταία θα προσλάβει έναν ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τις πραγματικές προθέσεις της νεαρής και να διασφαλίσει την τύχη της μεγάλης οικογενειακής κληρονομιάς.



Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia - Ο τυφλός που δεν ήθελε να δει τον Τιτανικό
Δραματική
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Ο Jaakko είναι τυφλός και ανάπηρος, καθηλωμένος στο αμαξίδιό του. Είναι ερωτευμένος με τη Sirpa, με την οποία μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο χωρίς ποτέ του να την έχει συναντήσει. Μόλις μαθαίνει πως η κατάσταση της υγείας της έχει χειροτερέψει, αποφασίζει να ταξιδέψει μόνος μέχρι την πόλη της.



DC League of Super-Pets - Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια
Animation
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Μόνιμος σύντροφος του Σούπερμαν σε όλες τις περιπέτειές του, ο Κρίπτο είναι ένας πιστός σούπερ-σκύλος που καλείται να αναλάβει δράση όταν το αφεντικό του απάγεται από μια εγκληματική ιδιοφυΐα.