Orphan: First kill - Το ορφανό: Πρώτος φόνος
Τρόμου
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Η μικρόσωμη Esther δραπετεύει από μια ψυχιατρική κλινική και καταφέρνει να βρει καταφύγιο σε μια οικογένεια, παριστάνοντας την κόρη τους που είχε εξαφανιστεί. Αγνοεί, όμως, πως η νέα της μητέρα δεν είναι τόσο αθώα όσο εκείνη πιστεύει.



Triangle of sadness - Το τρίγωνο της θλίψης
Δραματική
Διάρκεια: 147'

Η περίληψη:
Τα διάσημα μοντέλα Carl και Yaya είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Το γιοτ τους, όμως, θα ναυαγήσει και εκείνοι θα ξεβραστούν σε ένα έρημο νησί μαζί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του πλοίου.



Ο άνθρωπος με τις απαντήσεις - The man with the answers
Δραματική
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, έχοντας απομείνει μόνος στην Αθήνα, αποφασίζει να ταξιδέψει με πλοίο στην Ιταλία. Στο πλοίο θα γνωρίσει έναν παράτολμο Γερμανό, ο οποίος είναι αποφασισμένος να του δείξει όσα χάνει από τη ζωή.



La hija - Η κόρη
Θρίλερ
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Η Irene είναι μια έγκυος έφηβη που δραπετεύει από το κέντρο ανήλικων παραβατών. Ενώ την αναζητά η αστυνομία, καταφεύγει στο απομονωμένο σπίτι του επιτηρητή της Javier, με τον οποίο έχει κανονίσει να της δώσει άσυλο μέχρι να γεννήσει, κρατώντας κατόπιν με τη γυναίκα του το παιδί για δικό τους.



The hating game - Παιχνίδι μίσους
Κομεντί
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, η Lucy και ο Joshua ανταγωνίζονται για την ίδια διευθυντική θέση σε έναν εκδοτικό όμιλο. Δουλεύοντας στο ίδιο γραφείο, μισούν όλο και πιο πολύ ο ένας τον άλλον ή μήπως, χωρίς κι οι ίδιοι να το έχουν συνειδητοποιήσει, συμβαίνει εντελώς το αντίθετο;