Επιτέλους, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως η επιμέλεια του νέου μου βιβλίου με τίτλο, "Μη με ξεχάσεις", ολοκληρώθηκε και πολύ σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Όταν έρθει η ώρα, θα ευχαριστήσω όπως πρέπει, όλους εκείνους που με στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Προς το παρόν, θέλω απλά να τους πω ακόμα μια φορά ότι τους ΑΓΑΠΩ -ξέρουν εκείνοι ποιοι είναι-.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός που νιώθω αυτή τη στιγμή, δεν περιγράφονται με λόγια!Το τελικό εξώφυλλο του νέου μου βιβλίου, βρίσκεται πλέον στα χέρια μου -ένα εξώφυλλο για το οποίο οφείλω να ομολογήσω πως έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων και υπήρξαν πάμπολλες διαφωνίες- και το να πω ότι είμαι συγκινημένη, είναι πολύ λίγο.
Είμαι στην ευχάριστη θέση, λοιπόν, να το μοιραστώ μαζί σας, όπως και την περίληψή του, και ελπίζω, ειλικρινά, να σας αρέσει και να το αγαπήσετε όπως εγώ!

Ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά την σχεδιάστριά μου, Θάλεια Κεφαλίδου, που δημιούργησε κάτι τόσο όμορφο και ονειρικό!

Η περίληψη του βιβλίου:
"Είμαι εγωκεντρικός, κρύβομαι πίσω από άνοστα αστεία, και παράλληλα αδυνατώ να πάρω αποφάσεις. Στα είκοσι έξι χρόνια της ζωής μου, έχω κάνει πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Περισσότερο απ' όλα, όμως, που δεν υπήρξα αρκετά τολμηρός, για να διεκδικήσω το κορίτσι που αγάπησα όσο κανένα άλλο. Τον πρώτο μου έρωτα... το μοναδικό μου έρωτα... την Αλεξάνδρα... την Άλεξ μου... την καλύτερή μου φίλη.
Πάντα πίστευα πως υπήρχε χρόνος. Πως όσα λάθη κι αν έκανα, θα ερχόταν η στιγμή που, επιτέλους, θα έβρισκα το κουράγιο να της μιλήσω με ειλικρίνεια, να της εκφράσω όλα όσα ένιωθα για εκείνην. Και όμως... ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχός μας. Καμιά φορά γίνεται πολέμιος των θέλω μας, τιμωρώντας μας με τον πιο σκληρό τρόπο.
Η Αλεξάνδρα παντρεύεται! Κι έχω μόνο μία εβδομάδα... μία εβδομάδα μέσα στην οποία καλούμαι να επανεξετάσω τη ζωή μου και να αναζητήσω τα λάθη μου, ακόμα κι αν δεν μπορώ να τα διορθώσω. Μία εβδομάδα για να καταλάβω τι πήγε στραβά. Πότε έγινα ο άντρας που είμαι σήμερα. Ο άντρας που δεν θα αποκτήσει ποτέ αυτό που πραγματικά ήθελε.
Ναι... αυτή είναι η τιμωρία μου... και είναι μεγαλύτερη απ' όσο μπορώ ν' αντέξω. Γιατί, ο μεγαλύτερός μου φόβος κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα. Γιατί, μια ολόκληρη ζωή, αυτό που φοβόμουν περισσότερο από κάθε τι άλλο ήταν ότι μπορεί να την έχανα... να έφευγε... να με ξέχναγε...
Με λένε Αντρέα, και αυτή είναι η ιστορία μου..."


Σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ...