Ξέρω ότι το περιμένατε, γι' αυτό και είμαστε εδώ για να το μοιραστούμε μαζί σας. Το 1ο official extended trailer της νέας season του "American Horror Story", που θα κάνει πρεμιέρα στις 08 Οκτωβρίου και θα έχει υπότιτλο, "Freak Show", είναι τώρα διαθέσιμο για να προκαλέσει πολλές... ανατριχίλες.
Η season αυτή θα ξεκινήσει μεταφέροντάς μας στο 1952. Ένας αξιοπερίεργος θίασος φτάνει στην πόλη, η άφιξη του οποίου συμπτίπτει με την περίεργη εμφάνιση μιας σκοτεινής οντότητας που απειλεί βάναυσα τις ζωές των κατοίκων της πόλης αλλά και των... φρικιών. Αυτή είναι η ιστορία των performers και της προσπάθειάς τους να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που πεθαίνει.
Η βραβευμένη με EMMY Jessica Lange επιστρέφει ως Elsa Mars, η βραβευμένη με Oscar Kathy Bates θα υποδυθεί την Effil Darling, η Angela Bassett την Desiree Dupree, η Sarah Paulson θα έχει διπλό καθήκον υποδυόμενη τις σιαμαίες δίδυμες Bette και Dot Tattler, ο Evan Peters θα υποδυθεί τον Jimmy Darling και η Emma Roberts την Maggie. Οι Ryan Murphy, Brad Falchuk, Dante Di Loreto, Tim Minear, Jennifer Salt, James Wong και Brad Buecker θα είναι οι παραγωγοί της season.