Oι εκδόσεις Διόπτρα και η Better World σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Martin Brofman "Ενεργειακή Θεραπεία"
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 - ώρα: 18.30μ.μ.
Στοά του Βιβλίου
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο

Έχει πια αποδειχθεί ότι η υγεία μας δεν είναι μόνο υπόθεση του φυσικού-υλικού μας σώματος και ότι ο συναισθηματικός, ο νοητικός και ο πνευματικός μας κόσμος είναι σημαντικοί παράγοντες διατήρησης του πολύτιμου αυτού ανθρώπινου αγαθού.
Το βιβλίο Ενεργειακή Θεραπεία, που είναι το τελευταίο του Martin Brofman,εστιάζει στα στοιχεία που είναι απαραίτητο να υπάρχουν στη συνειδητότητα του ανθρώπου που βιώνει τα συμπτώματα μιας ασθένειας και θέλει να αποθεραπευτεί.
Η Ενεργειακή Θεραπεία απευθύνεται στον απλό άνθρωπο, αλλά και σε όλους εκείνους, θεραπευτές και μη, που ασχολούνται με εναλλακτικές μεθόδους και πρακτικές. Το βιβλίο είναι ένας πλήρης οδηγός για τα αίτια 871 ασθενειών και περιέχει ενεργειακές τεχνικές βασισμένες στη λειτουργία των Κέντρων Ενέργειας του Σώματος – Τσάκρα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο εισηγητής της μεθόδου Philippe Hannetelle ο οποίος θα παρουσιάσει την μέθοδο και τα οφέλη της και θα μιλήσει για τον δημιουργό της μεθόδου Martin Brofman, την ζωή του και το έργο που άφησε πριν από την αποχώρησή του από τον πλανήτη.