Escobar: Paradise Lost - Χαμένος Παράδεισος
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Ο Nick θεωρεί ότι έχει βρει τον επί γης παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ήδη ο αδερφός του. Τιρκουάζ λίμνες, κατάλευκες αμμουδιές, τέλεια κύματα: όλα μοιάζουν όνειρο για τον νεαρό καναδό σέρφερ, ειδικά όταν συναντά τη Maria, μια πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Maria τον συστήνει στον θείο της: τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Pablo Escobar. Σιγά-σιγά, ο Nick θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τεράστια εγκληματική οργάνωση του Escobar, η δεσποτική αλλά και χαρισματική προσωπικότητα του οποίου ελέγχει τους πάντες γύρω του. Θα μπορέσει να ξεφύγει από τα φονικά δίχτυα του καρτέλ όταν πια η κατάσταση εκτροχιαστεί;



The humbling - Η ταπείνωση
Δραμεντί
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ο Simon Axler είναι ένας γηραιός θεατρικός ηθοποιός που ξαφνικά νιώθει ότι έχει χάσει το χάρισμα του. Οι κακές κριτικές στην τελευταία του παράσταση τον φέρνουν σε απελπισία και φτάνει να διώξει από κοντά του τη σύζυγο του. Με τη συμβουλή του γιατρού του, νοσηλεύεται κάποιες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική, κι έπειτα διαμένει σε μια φάρμα έξω από τη Νέα Υόρκη, έχοντας μια πρόταση για νέο ρόλο, την οποία ακόμα φοβάται. Αυτό που φαίνεται ότι θα τον επαναφέρει, είναι η επαφή του με μια νεότερη γυναίκα.



Unknown land - Άγνωστη Γη
Σινεφίλ
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Αραβική Άνοιξη, Υεμένη 2011, η επανάσταση συνεχίζεται. Είναι η εποχή των μουσώνων και στο νησί Σοκότρα η ζωή για τους ανθρώπους κυλά ήρεμα. Ένα ιστιοφόρο με ισραηλινή σημαία λίγο πιο πέρα βυθίζεται και οι έρευνες για επιζώντες ξεκινούν. Το σώμα ενός ναυαγού ξεβράζεται σε μια παραλία. Μια απρόσμενη εξέλιξη θα οδηγήσει σε μια αναπάντεχη τροπή… Στην άλλη άκρη του νησιού, ένας ντόπιος βλέπει στα όνειρά του τον ναυαγό, ο οποίος ζητά τη βοήθειά του. Προσεύχεται στον Θεό για να του δώσει απαντήσεις. Τώρα του είναι δύσκολο πλέον να διακρίνει τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Μέσα από το σώμα του ναυαγού, ενός ανθρώπου που έβλεπε τη ζωή του να βυθίζεται, ξεκινά αυτή η περιπέτεια με σκοπό να τον αφυπνίσει και να του θυμίσει να είναι ευγνώμων. Θα ανατρέψει το πεπρωμένο; Θα επιστρέψει πίσω ζωντανός;



Paulette - Η συνταγή της Πωλέτ
Κωμωδία
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Η γιαγιά Paulette από τότε που έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο βρίσκεται σε άρνηση και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Εκτός από τη μοναξιά, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ζει σε μία φτωχογειτονιά στα προάστια του Παρισιού, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την κόρη της, σιχαίνεται τον γαμπρό της και απεχθάνεται το ρόλο της γιαγιάς. Όμως μία αναπάντεχη «ανακάλυψη» θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή. Η Paulette μυρίστηκε ότι στη γειτονιά της ανθεί ένα ιδιαίτερα επικερδές εμπόριο: αυτό της κάνναβης. Αποφασίζει, λοιπόν, να ανοίξει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες και να πάρει την τύχη στα χέρια της. Ξεκινάει μία διαφορετική «καριέρα» που, χάρη στη μυστική της «συνταγή», θα της φέρνει χρήμα και επιτυχία, αλλά θα την μπλέξει παράλληλα σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.



Chic!
Κομεντί
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η Heleneεργάζεται σε έναν Οίκο Μόδας και όλοι είναι σε πυρετό για τη νέα κολεξιόν. Όταν η βασική σχεδιάστρια, η διάσημηAlicia Ricosi , χάνει την έμπνευση της όταν την αφήνει ο φίλος της, αφήνει όλο το βάρος στην Helene, που τώρα πρέπει να βρει μια γρήγορη λύση για να μη χάσει τη δουλειά της. Μαζί, η Alicia αποφασίζει να απολύσει τον κηπουρό της, έτσι απλά επειδή δεν έχει τα κέφια της. Έλα, όμως, που όταν η Helene συναντά τον απολυμένο κηπουρό, βρίσκει σε αυτόν τη «μούσα» της νέας κολεξιόν.