The cobbler - Σε ξένα παπούτσια
 Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ένας μοναχικός τσαγκάρης της Νέας Υόρκης αισθάνεται ότι η ζωή τον έχει προσπεράσει, αφού το μόνο που κάνει είναι να επισκευάζει παπούτσια ανθρώπων που ζουν την περιπέτεια, πάνε διακοπές, έχουν οικογένειες. Τα πάντα αλλάζουν όταν ανακαλύπτει πως έχει κι ο ίδιος ένα παράδοξο οικογενειακό χάρισμα. Αυτό του επιτρέπει να μπαίνει κυριολεκτικά στα παπούτσια των πελατών του και να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια.



Jurassic World
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
22 χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού Jurassic World, η νήσος Ίσλα Νάμπαρ έχει πια ένα πλήρες λειτουργικό πάρκο με δεινόσαυρους, όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond. Το νέο αυτό πάρκο ανήκει στην εταιρία Masrani Corporation. Όμως, μετά από χρόνια, η επισκεψιμότητα πέφτει επικίνδυνα και μια νέα ατραξιόν κάνει την εμφάνιση της.



La famille Belier - Η οικογένεια Μπελιέ
Κωμωδία
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Στην οικογένεια των Belier, η 16χρονη Paula είναι αυτή που κάνει τη δουλειά του διερμηνέα και για τους κωφούς γονείς και τον αδελφό της σε καθημερινή βάση, ειδικά όσον αφορά την οικογενειακή φάρμα. Μια ημέρα, υπό την ενθάρρυνση του μουσικού της δασκάλου που ανακαλύπτει το ταλέντο της στο τραγούδι, ο Paula αποφασίζει να λάβει μέρος σε ανάλογο διαγωνισμό. Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να αφήσει πίσω την οικογένεια της και να κάνει τα πρώτα της ουσιαστικά βήματα στην εφηβεία.



Survivor - Καταδίωξη σε δύο Ηπείρους 
Κατασκοπική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Μια υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών τοποθετείται στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο και της ανατίθεται η αποστολή να σταματήσει τους τρομοκράτες από το να φτάνουν στις ΗΠΑ. Αυτό τη βάζει στο στόχαστρο και την ενοχοποιούν για τρομοκρατική ενέργεια. Καθώς βρίσκεται κυνηγημένη από την ίδια της υπηρεσία, έχει στο κατόπι της κι έναν αδίστακτο πληρωμένο δολοφόνο, στην προσπάθεια της να καθαρίσει το όνομα της και να σταματήσει ένα δολοφονικό σχέδιο μαζικής εμβέλειας.