Mήνες μετά το γεμάτο six d.o.g.s της παρουσίασης του “Yearling”, οι Whereswilder επιστρέφουν στα αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αυτή τη φορά στις 29 Οκτωβρίου 2015 στον εξαιρετικό από πλευράς αισθητικής και ακουστικής χώρο του θεάτρου “Δίπυλον”.

Εκεί, η μπάντα θα ολοκληρώσει τον κύκλο του ντεμπούτου της, ο οποίος μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, τους χάρισε συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως τα Fuzztastic Planet Festival και Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής καθώς και εμφανίσεις στο πλάι συγκροτημάτων όπως οι Planet Of Zeus, Dead Meadow, The Last Drive, κά.

Παράλληλα η βραδιά στο Δίπυλον θα σημάνει και την έναρξη ενός νέου κύκλου, αφού εκεί οι Whereswilder θα παρουσιάσουν μια γενναία δόση νέου υλικού καθώς και ένα νέο μέλος.

Τη σκηνή εκείνη τη μέρα θα μοιραστούν με έναν γνώριμό τους καλλιτέχνη. Ο Moa Bones (Δημήτρης Αρώνης) κατάφερε με τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, “Spun” (Inner Ear Records) να φτάσει μέχρι τα αυτιά των παραγωγών του σταθμού KEXP (US), οι οποίοι και τον λάτρεψαν. Το καλοκαίρι ταξίδεψε με τον δίσκο του ανά χείρας όλη την Ελλάδα καταλήγοντας στην Τεχνόπολη να ανοίγει τη μεγάλη συναυλία του Παύλου Παυλίδη.

Το δίδυμο έχει δοκιμαστεί στους δρόμους της Ελλάδας οπότε η χημεία είναι δεδομένη. Το ίδιο και οι εκπλήξεις.