ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, Αθήνα
Ιανουάριος-Απρίλιος 2016

10 χρόνια υπεύθυνα στο πλευρό σας!
Γιατί η γνώση δεν χάνει ποτέ την αξία της.

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.

Έχοντας στο δυναμικό μας μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων με μεγάλη επαγγελματική πείρα, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα την εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ.

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, περισσότεροι από 1.100 σπουδαστές μέχρι στιγμής μάς εμπιστεύτηκαν και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν, παρακολουθώντας τα σεμινάριά μας.

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι επίσης πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και απευθύνονται σε ενηλίκους.

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118), έναν χώρο που δίνει καθημερινά ραντεβού με την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Στο διάλειμμα προσφέρεται στους συμμετέχοντες καφές ή τσάι. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Έκπτωση 30% στις αγορές βιβλίων (εκτός ενιαίας τιμής) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους.

Τα σεμινάρια-εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2016 είναι:

1. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Μυθιστόρημα / Διήγημα (διάρκεια: 24 ώρες / 8 συναντήσεις) με τον Κωνσταντίνο Τζαμιώτη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 16/02/2016, στις 18.00μ.μ.

2. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής Παιδικού Βιβλίου (διάρκεια: 20 ώρες / 8 συναντήσεις) με την Ιωάννα Μπαμπέτα
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 08/02/2016, στις 18.00μ.μ.

3. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής Εφηβικού - Νεανικού Βιβλίου (διάρκεια: 25 ώρες / 10 συναντήσεις) με την Αγγελική Δαρλάση
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 21/1/2016, στις 7 μ.μ.

4. Η Δημιουργική Γραφή στο σχολείο: Μαθαίνουμε παίζοντας (διάρκεια: 5 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου

5. Εντατικό εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής «Πώς έρχονται οι λέξεις: Η αρχή της ιστορίας» (διάρκεια: 6 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου

6. Κατάρτιση Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων (διάρκεια: 50 διδακτικές ώρες / 15 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 11/2/2016, στις 5 μ.μ.

Τον Ιανουάριο 2016 ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του Σεμιναρίου Παραγωγής Ραδιοφωνικών Εκπομπών με θέμα «Προετοιμασία και παραγωγή ραδιοφωνικής εκπομπής» με τη ραδιοφωνική παραγωγό Κλαούντια Μάτολα

Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη 07, 14 και 21 Ιανουαρίου 2016
Κόστος: Για την παρακολούθηση ενός κύκλου: 50€, Για την παρακολούθηση δύο κύκλων: 90€
• Στο τέλος κάθε κύκλου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά εκπομπές από το στούντιο του trollradio.gr.

Στον κύκλο αυτό θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να πετύχουμε δυνατό περιεχόμενο στην εκπομπή μας μέσα από την εξιστόρηση, τα προσωπικά βιώματα και την παρατήρηση, με στόχο τη γνήσια εμπλοκή των ακροατών, τη διάδραση και τη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης.
Θα κάνουμε επίσης μια αναδρομή στην ιστορία και τα είδη της μουσικής και θα μιλήσουμε για τη ροή, το «πάντρεμα» διαφορετικών ειδών μουσικής, την ανάδειξη δύσκολων μουσικών θεμάτων και το στήσιμο. Τέλος, θα προχωρήσουμε σε πρακτική εφαρμογή όσων μάθαμε.

Δείτε το συνημμένο αρχείο ή πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Στις ενημερωτικές συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου από τον/την εισηγητή/τριά του, ο οποίος/η οποία στη συνέχεια μπορεί να απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις. Τέλος, θα βρείτε σε ποιο σεμινάριο μπορείτε από φέτος να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ.: 211-3003580 ή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr