Με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές ανακοινώθηκε και επίσημα ο θάνατος του τραγουδιστή «Black», κατά κόσμον Colin Vearncombe, που «έσβησε» έπειτα από περίπου 16 ημέρες σε κώμα, ύστερα από σοβαρό τροχαίο!
Ο τραγουδιστής των επιτυχιών «Wonderful Life», «Everything's Coming Up Roses», «Sweetest Smile» και πολλών άλλων, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, σε ηλικία 53 ετών.

«Ο Colin δεν συνήλθε ποτέ μετά το τροχαίο, πριν από δεκαέξι μέρες. Πέθανε γαλήνια, τριγυρισμένος από την οικογένειά του, που τραγουδούσε τη στιγμή που εκείνος ξεψυχούσε», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο του 53χρονου σταρ, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
Τόσο η σύζυγος του τραγουδιστή, Camilla, όσο και οι τρεις γιοι του ευχαρίστησαν δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, προσθέτοντας πως έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να κρατήσουν τον άνθρωπό τους στη ζωή.
Η κηδεία του τραγουδιστή θα είναι ιδιωτική και για το λόγο αυτό δεν ανακοινώθηκε καμία λεπτομέρεια, ενώ στη γενέτειρά του, το Λίβερπουλ, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, ώστε να τον αποχαιρετήσουν οι θαυμαστές του.

«Δεν χρειάζεται να γελάτε ή να κλαίτε. Είναι μια υπέροχη, υπέροχη ζωή», καταλήγει η ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας ένα στίχο από την παγκόσμια επιτυχία του 1987 του «Black», το «Wonderful Life»…