Les nouvelles aventures d`Aladinn - Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφήνουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Βεζίρη. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Βεζίρη, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia;



How to be single - Οδηγός για singles
Κομεντί
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Alice. Όπως και η Robin. Η Lucy. Η Mona. Ο Tom. Ο David. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stand, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε έναν κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.



Trumbo - Trumbo: Ο πιο γνωστός άγνωστος σεναριογράφος του Χόλιγουντ
Βιογραφική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Δεκαετία του 1940. Η επιτυχημένη καριέρα του σεναριογράφου Dalton Trumbo κλυδωνίζεται, όταν αυτός και άλλοι συνάδελφοι του από το Χόλιγουντ βρίσκονται σε μαύρη λίστα για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Τότε ξεσπάει ένας πόλεμος για ελευθερία λόγου, με εχθρούς την αμερικανική κυβέρνηση και τα αφεντικά των μεγάλων στούντιο, που επηρέασε τους πάντες στον γυαλιστερό αυτό κόσμο, μέχρι και τους μεγαλύτερους αστέρες.



Jane got a gun - Η Τζέιν πήρε το όπλο της
Γουέστερν
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Jane ζητά βοήθεια από το πρώην αγαπημένο της, Dan Frost, όταν ο σύζυγος της, Bill, επιστρέφει σπίτι γεμάτος σφαίρες. Ήταν μέλος της σκληρής συμμορίας της πόλης, αλλά στράφηκε εναντίον τους. Οι τρεις τους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη συμμορία του άνδρα της και τον αρχηγό της, Colin McCann.



Im labyrinth des schweigens - Ο λαβύρινθος της σιωπής
Ιστορική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
1958. Ο πόλεμος έχει χρόνια τελειώσει και η Δυτική Γερμανία όχι μόνο ανακάμπτει, αλλά ζει μια ευφορία. Πουθενά οι ναζί, πουθενά εικόνες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όλα μοιάζουν σαν να υπάρχουν για το καλύτερο αυτής της χώρας. Τουλάχιστον, μέχρι που ο δημοσιογράφος Thomas Gnielka αναγνωρίζει στο πρόσωπο ενός δασκάλου, αυτό του τότε διοικητή του Άουσβιτς. Και ο νεαρός εισαγγελέας Johann Radmann αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση.



Les cowboys - The cowboys
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Μια κάντρι και γουέστερν σύναξη λαμβάνει χώρα σε μια πλούσια πεδιάδα κάπου στα ανατολικά της Γαλλίας. Ο Alain είναι από τα ισχυρά πρόσωπα αυτής της κοινότητας. Χορεύει με τη 16χρονη κόρη του, Kelly, πλάι στη σύζυγο και τον μικρό του γιο, τον Kid. Αλλά την ίδια ημέρα, η Kelly εξαφανίζεται. Η οικογένεια συνταράζεται. Από αυτό το λεπτό, το μόνο που έχει σημασία είναι να βρεθεί το κορίτσι, ακόμα κι αυτό για τον Alain σημαίνει να ρισκάρει τα πάντα. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει και μόνος σύμμαχος είναι ο μικρός Kid.



Kishibe no tabi - Ταξίδι στην άλλη όχθη
Φαντασίας
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Ο σύζυγος της Mizuki πνίγηκε στη θάλασσα πριν από τρία χρόνια. Όμως, ξάφνου επιστρέφει σπίτι, μα δεν βρίσκει ξαφνιασμένη τη Mizuki, παρότι είναι ένα φάντασμα. Αυτό που σκέφτεται η κοπέλα είναι το γιατί του πήρε τόσο καιρό. Έτσι, συμφωνεί να την πάει ένα μακρινό ταξίδι.