Deadpool
Φαντασίας
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ο Wade Wilson άνηκε στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, αλλά κατέληξε μισθοφόρος. Όταν τον υποβάλλουν σε πειράματα για ένα κρυφό σχέδιο, το Weapon X, χωρίς τη συγκατάθεση του, θα αποκτήσει τη δύναμη να αυτοθεραπεύεται από κάθε τι που τον βάλλει. Από αυτό το σημείο έχει ένα νέο άλτερ-έγκο, αυτό του Deadpool. Οπλισμένος με τις νέες του δυνατότητες και με ένα καυστικό, διεστραμμένο χιούμορ, βάζει αυτοσκοπό να βρει αυτόν που είναι υπεύθυνος για τα πειράματα που σχεδόν του κατάστρεψαν τη ζωή, και να εκδικηθεί.



Hail, Caesar! - Χαίρε, Καίσαρ!
Κωμωδία
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Κατά τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, δεκαετία του 1950, ο Eddie Mannix, γενικός καταφερτζής του χώρου, βοηθάει στην παραγωγή μιας ταινίας, το Hail Caesar, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Baird Whitlock. Αλλά ο ηθοποιός απάγεται από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται «Το Μέλλον». Τώρα, ο Mannix είναι αυτός που βρίσκεται στην υπεύθυνη θέση να συλλέξει 100.000 δολάρια ώστε να τον απελευθερώσει.



Suffragette - Οι Σουφραζέτες
Ιστορική
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Τέλη του 19ου αιώνα. Η Maud είναι μια βιοπαλαίστρια σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη που συνειδητοποιεί πως πρέπει να παλέψει για να κερδίσει αξιοπρέπεια, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και μέσα στο σπίτι της. Βλέπει με έκπληξη ότι δεν είναι μόνη σε αυτό τον αγώνα, έτσι γίνεται ακριβίστρια στο πλευρό και άλλων γενναίων γυναικών από όλες τις τάξεις. Οι πρώτες τους προσπάθειες είναι παθητικές, αλλά όταν οι επονομαζόμενες Σουφραζέτες έρχονται αντιμέτωπες με την αυξανόμενη βία της αστυνομίας, γίνονται μία γροθιά και φτάνουν να ρισκάρουν ακόμα και τις ζωές τους για να εξασφαλίσουν δικαιώματα και αναγνώριση στο γυναικείο φύλο.



Un plus une - Μια αγκαλιά στην άκρη του κόσμου
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Antoine Abeilard είναι ένα πετυχημένος και γοητευτικός κινηματογραφικός συνθέτης. Ταξιδεύει ως την Ινδία, με σκοπό να συνθέσει μια νέα εκδοχή του Ρωμαίου και Ιουλιέτα για το Μπόλιγουντ. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την Anna Hamon, μια γυναίκα τελείως αντίθετη από αυτόν, αλλά κι αυτή τον βρίσκει ακαταμάχητο. Μαζί θα ζήσουν μια αναπάντεχη περιπέτεια.



Anomalisa
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Αυτή είναι η ιστορία ενός υποκινητή-ομιλητή που ταξιδεύει ανά τη χώρα και με τις ομιλίες του αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Όμως, καθώς αλλάζει τους άλλους, χάνει μέρος του εαυτού του. Η ζωή του γίνεται ολοένα και πιο μονότονη, πιο κενή, καθώς οι γύρω του αρχίζουν να μοιάζουν ο ένας με τον άλλον. Μέχρι που μία ημέρα, μια γυναικεία φωνή συνταράσσει τη ζωή του, κάνοντας τον επιτέλους να αισθάνεται ζωντανός.



Illusion
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
O Σωτήρης, οικονομικός συντάκτης σε εφημερίδα, βλέπει τη ζωή του να κυλά αδιάφορα και μίζερα, χωρίς τίποτα να τον γεμίζει αληθινά. Σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή ρώσων ομογενών, αντικρίζει μια πανέμορφη Ρωσίδα, την Όλγα, που τον γοητεύει απ’ την πρώτη στιγμή. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της τον μπερδεύει και του γεννάει ερωτηματικά. Μη μπορώντας να ξεφύγει από τη σκέψη της, ο Σωτήρης την αναζητά. Στην προσπάθεια του να την συναντήσει θα γίνει μάρτυρας μιας απροσδόκητης σκηνής: Ένας τύπος τραβάει βίαια την Όλγα έξω από ένα ξενοδοχείο, ενώ ο Σωτήρης τούς ακολουθεί κρυφά και τους βλέπει να μπαίνουν σ’ ένα πάρκινγκ. Η Όλγα αντιστέκεται στην προσπάθεια του άγνωστου άνδρα να τη βάλει σ’ ένα αυτοκίνητο. Τη στιγμή που αυτός τη χτυπάει, ο Σωτήρης παρεμβαίνει ως αυτόκλητος σωτήρας για να τη βοηθήσει. Ο άγνωστος άνδρας βγάζει πιστόλι. Στην πάλη που ακολουθεί, το πιστόλι φεύγει από τα χέρια καθώς αυτός εξουδετερώνει τον Σωτήρη. Η Όλγα όμως που έχει ήδη μαζέψει το πιστόλι, πυροβολεί τον άγνωστο άνδρα τον οποίο και σκοτώνει. Ο Σωτήρης καταφέρνει να σηκωθεί, τραβάει τη σοκαρισμένη Όλγα και απομακρύνονται από το χώρο του πάρκινγκ τρέχοντας.