Έφυγε από τη ζωή, η Νατάσα Μανίσαλη, στις 04.00π.μ. σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό. Συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις, όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Η ηθοποιός, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Eμείς κι εμείς». Η σειρά προβλήθηκε από το 1994 μέχρι το 1998 και χάρισε το γέλιο με τις περιπέτειες μίας παρέας που ζούσε στο Μετς. Η ηθοποιός ενσάρκωνε την «καπάτσα» της παρέας, τη Νατάσα Σαριτζόγλου, που εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις μιας δισκογραφικής εταιρίας.

Συμμετείχε επίσης και σε μία άλλη επιτυχία, στους «Μικρομεσαίους», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, Μπέτυς Πετρίδου. Η σειρά έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Διλιανίδη και προβλήθηκε από το 1992- 1993 στο Mega.

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στην σειρά «Νταντά», «Εκείνες και εγώ». Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού».

Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).

(Πηγή άρθρου: protothema.gr)