The Huntsman: Winter's war - Ο Κυνηγός: Η μάχη του Χειμώνα
Φαντασίας
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Πολύ πριν η δαιμονική βασίλισσα Ravenna αναμετρηθεί με τη Χιονάτη, παρακολουθούσε σιωπηλά την αδελφή της, Freya, η οποία πληγώθηκε από τον έρωτα της κι εγκατέλειψε το βασίλειο. Με την ικανότητα της Freya να παγώνει τους εχθρούς της, η νεαρή βασίλισσα του πάγου περνάει δεκαετίες σε ένα απομονωμένο παλάτι, αναπτύσσοντας έναν στρατό από θανάσιμους κυνηγούς, μεταξύ αυτών ο Eric και η πολεμίστρια Sara.



Ratchet & Clank - Ράτσετ & Κλανκ
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ο Ratchet κι ο Clank, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον πρόεδρο Drek, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Ο Ratchet είναι ο τελευταίος του είδους του -ένας αθώος «Λόμπαξ» που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Clank είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία, αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.



Risen - Ανάσταση
Θρησκευτική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο Ιησούς έχει εξαφανιστεί από τον τάφο του και οργιάζουν οι φήμες ότι έχει επιστρέψει από τους νεκρούς. Όμως, αυτό είναι μια απειλή για τη Ρώμη, που φοβάται εξέγερση των ντόπιων. Έτσι, αποφασίζεται να εξιχνιαστεί το μυστήριο και να δοθούν δημοσίως πειστήρια για μια λογική απάντηση στο τι απέγινε το σώμα του Ιησού. Την υπόθεση αναλαμβάνει ένας αγνωστικιστής εκατόνταρχος, ο Κλάβιους, όπου μαζί με τον υπασπιστή του, Λούσιους, έχουν διαταχτεί από τον Πόντιο Πιλάτο να δώσουν μια απάντηση και γρήγορα στο μυστήριο.