Maggie's plan - Η Μάγκι έχει σχέδιο
Κομεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Maggie θέλει να κάνει παιδί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει κρατήσει ποτέ σχέση πάνω από έξι μήνες. Έτσι επιλέγει να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, βρίσκοντας δότη έναν επιχειρηματία από το Μπρούκλιν. Πριν προλάβει να περάσει από αυτή τη διαδικασία, ξεκινάει δεσμό με τον John, έναν ακαδημαϊκό που αισθάνεται δυσαρεστημένος με τον γάμο του. Ο ενθουσιασμός της Maggie πετυχαίνει να αποτραβήξει τον John από τη σύζυγο του, Georgette, και οι δυο τους κάνουν μαζί μια κόρη. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο της, αλλά η Maggie δεν είναι ευτυχισμένη.



Ghostbusters
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Η Erin και η Abby είναι ένα μάλλον άσημο συγγραφικό ζευγάρι που γράφει ένα βιβλίο με αποδείξεις ότι τα φαντάσματα υπάρχουν στα αλήθεια. Λίγα χρόνια αργότερα, η Erin κερδίζει μια σημαντική θέση διδασκαλίας στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, αλλά το βιβλίο βγαίνει εκ νέου στην επιφάνεια και απολύεται. Όταν όμως φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, οι δύο γυναίκες και η θηλυκή ομάδα τους είναι οι μόνες ικανές να σώσουν τον κόσμο.



Quo vado? - Πού πάω, Θεέ μου;
Σάτιρα
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Ο Checco απολαμβάνει μια εύπορη ζωή ανάμεσα στους περιοίκους του σε μια μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Είναι από τους λίγους που έχουν μια εγγυημένη θέση στο δημόσιο. Όταν μια νέα ρεφορμιστική κυβέρνηση ορκίζεται να κάνει περικοπές στη γραφειοκρατία, ο Checco αναγκάζεται να αναλαμβάνει όλο και χειρότερα πόστα για να διατηρήσει τον μισθό του, τα προνόμια και τη δια βίου εργασία. Η Δρ Sironi, εκπρόσωπος της νέας κυβέρνησης που έχει ως αποστολή τις περικοπές δημοσίων μέσω εθελούσιας εξόδου, βλέπει με θέρμη την περίπτωση του Checco, ο οποίος εξαναγκάζεται να αυνανίζει πολικές αρκούδες σε μια ιταλική εξερευνητική ομάδα, παρά από το να παραδοθεί.



Cien anos de perdon - Ποιος κλέβει ποιον;
Αστυνομική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ένα βροχερό πρωί, έξι ένοπλοι άνδρες, μεταμφιεσμένοι, επιτίθενται σε μια τράπεζα στη Βαλένθια. Με αρχηγό έναν κλέφτη με το παρατσούκλι Ο Ουρουγουανός, η αποστολή της ομάδας φαίνεται απλή και ξεκάθαρη: να αδειάσουν όσα περισσότερα χρηματοκιβώτια μπορέσουν και να το σκάσουν. Ωστόσο, όλα θα περιπλεχθούν, όταν ο διευθυντής μιας τράπεζας αποκαλύψει ένα μυστικό κρυμμένο σε ένα από τα χρηματοκιβώτια.



Bad moms - Μαμάδες με κακή διαγωγή
Κωμωδία
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Amy Mitchell βάζει την οικογένεια της πρώτη, και δεύτερη, και τρίτη. Αλλά ο μάλλον ανώριμος σύζυγος της, τα ενοχλητικότατα παιδιά της και το ηλίθιο της αφεντικό παίρνουν όλη της τη δόξα. Όταν δύο ψηλομύτες μητέρες στο σχολείο των παιδιών την οδηγούν στα άκρα, η Amy σπάει. Γίνεται ομάδα με δύο άλλες μητέρες «β` κατηγορίας» και αποφασίζει να απελευθερωθεί, κάτι που συνταράζει τη ζωή της, αλλά ίσως την κάνει καλύτερη μητέρα.