Ο Darren Aronofsky είναι ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους σκηνοθέτες της γενιάς του. Υπάρχουν οι φανατικοί υπέρμαχοι του έργου του που πιστεύουν πως έχει το δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο ύφος που τον χαρακτηρίζει, αλλά υπάρχουν και οι εξίσου φανατικοί ενάντιοι αυτού που υποστηρίζουν πως καταφεύγει σε φτηνά κόλπα και τεχνικές εντυπωσιασμού που δεν ξέρει πως πραγματικά να τις αξιοποιήσει ουσιαστικά. Όπως και να 'χει, ένα είναι το σίγουρο. Καμία ταινία του δεν περνάει απαρατήρητη, πόσω μάλλον ασχολίαστη, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της νέας του ταινία, "Mother!".

Πολυαναμενόμενη, και επτασφράγιστο μυστικό η υπόθεσή της μέχρι πριν από λίγες ημέρες, το "Mother!" ακολουθεί ένα ζευγάρι του οποίου η φαινομενικά ήσυχη και αρμονική ζωή διαταράσσεται όταν μια σειρά από απρόσκλητους καλεσμένους εμφανίζονται στο σπίτι τους φέρνοντας τα πάρα κάτω, αλλά κι ένα κακό πέραν από κάθε φαντασία.

Στους πρωταγωνιστούς ρόλους, εξαιρετικά ονόματα της παλιάς και της νέας σχολής: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson και Kristen Wiig. Αν μη τι άλλο, αν όχι η υπόθεση της ταινίας, το cast της είναι αρκετό για να σε προκαλέσει να πας στον κινηματογράφο.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, και στις 19 Οκτωβρίου 2017 στη χώρα μας. Μέχρι τότε, δείτε το απολαυστικό και άκρως ανατριχιαστικό trailer: