Paddington 2 - Πάντινγκτον 2
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο αρκούδος Paddington έχει πλέον εγκατασταθεί με την οικογένεια Brown, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της κοινότητας του Γουίντσορ Γκάρντενς, απλώνοντας παντού χαρά και… μαρμελάδα. Καθώς αποζητά το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια της αγαπημένης του θείας Lucy, ο Paddington εντοπίζει ένα μοναδικό παιδικό βιβλίο με εικόνες στην αντικερί του κύριου Gruber, ξεκινώντας μια σειρά από περίεργες δουλειές για να καταφέρει να το αγοράσει. Αλλά κάποιος κλέβει το βιβλίο και μόνο ο Paddington και οι Brown μπορούν να ξεσκεπάσουν τον κλέφτη.



Daddy`s home 2 - Ξαναγύρισε ο μπαμπάς
Κωμωδία
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Όλα φάνηκαν να ηρεμούν από τη στιγμή που ο θετός μπαμπάς Brad έγινε φίλος με τον κανονικό, τον ατίθασο Dusty. Αλλά τίποτα δεν μένει ήρεμο, όταν πρέπει να τα βάλουν με τους παρεισφρητικούς τους πατέρες κατά τη διάρκεια των διακοπών.



Thank you for your service
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Τρεις στρατιώτες που υπηρέτησαν στον πόλεμο του Ιράκ επιστρέφουν στην πατρίδα και τη ζωή ενός πολίτη. Αλλά δεν είναι πλέον οι ίδιοι, μια και ο πόλεμος απειλεί να καταστρέψει τις ζωές του ακόμα και καιρό μετά την επαφή τους με το πεδίο της μάχης.



The bachelors - Όλα απ' την αρχή
Δραμεντί
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο και ο 17χρονος γιος του, Wes, μετακομίζουν από τη μικρή τους πόλη στη μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή και να βρουν τρόπους να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι τη ζωή.



Lady Macbeth - Λαίδη Μάκμπεθ
Εποχής
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Αγγλική εξοχή, 1865. Η Katherine πνίγεται σε έναν γάμο χωρίς αγάπη, με έναν πικρό άνδρα στα διπλά της χρόνια και τη σκληρή οικογένεια του. Όταν ξεκινά μια παθιασμένη σχέση με έναν νεαρό εργάτη στο κτήμα του συζύγου της, μια δύναμη απελευθερώνεται μέσα της, τόσο ισχυρή που τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει έως να κατακτήσει αυτό που θέλει.



Ο γιος της Σοφίας - Son of Sofia
Σινεφίλ
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο 11χρονος Mischa καταφθάνει από τη Ρωσία στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004 για να ζήσει με τη μητέρα του, Sofia, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχωρισμού. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι στην Αθήνα τον περιμένει ένας νέος πατέρας. Όσο η Ελλάδα ζει το ολυμπιακό της όνειρο, ο Mischa θα απογειωθεί βίαια προς τον ενήλικο κόσμο με όχημα τη σκοτεινή πλευρά των αγαπημένων του παραμυθιών.



Ussak... χρόνια μετά - Ussak... years later
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Στο άμεσο μέλλον, σε μια χώρα που στροβιλίζεται στη ζοφερή δίνη της κρίσης, οι δρόμοι φέρνουν κοντά μια περιπλανώμενη περφόρμερ, μια αινιγματική γυναίκα, έναν πρώην καλλιτέχνη drag και έναν απογοητευμένο, πολιτικά συνειδητοποιημένο ακτιβιστή.



Manifesto - Μανιφέστο
Σινεφίλ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Blanchett όχι σε έναν, αλλά σε 13 ρόλους, ερμηνεύει τα μεγάλα καλλιτεχνικά μανιφέστα: Φουτουρισμό, Ντανταϊσμό, Fluxus, Καταστασιασμό, Δόγμα 95 και άλλα αρχιτεκτονικά και καλλιτεχνικά μανιφέστα. Η βραβευμένη αυστραλή ηθοποιός ενσαρκώνει διαφορετικούς χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων μια δασκάλα, μια παρουσιάστρια, μια εργάτρια, έναν άστεγο, μια ναρκομανή.