Ο ΜΑΚΒΕΘ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ

Τι θα λέγατε για μια πρόγευση από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το 2018 στους απανταχού θαυμαστές του Jo Nesbo; Διαβάστε την αρχή του νέου του αιματοβαμμένου θρίλερ με τίτλο Μάκβεθ δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία του. Οι Έλληνες Nesbomaniacs μπορούν να το αναζητήσουν στα βιβλιοπωλεία από τις 05 Απριλίου 2018.

Ο αρχηγός των μοτοσικλετιστών είχε μήνες να εμφανιστεί, αλλά μόνο ένας άνθρωπος φορούσε κράνος με κέρατα ταύρου και οδηγούσε κόκκινη μοτοσικλέτα Indian Chief. Οι φήμες έλεγαν ότι ήταν μία από τις πενήντα που είχαν κατασκευαστεί κατά παραγγελία της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης με απόλυτη μυστικότητα το 1955. Στον δεξιό πλαϊνό προφυλακτήρα της γυάλιζε η κυρτή ατσαλένια θήκη της σπάθας του αναβάτη.
Ο Σβένο.
Μερικοί ισχυρίζονταν ότι ήταν νεκρός και άλλοι ότι το είχε σκάσει από τη χώρα, είχε αλλάξει ταυτότητα, είχε κόψει τις ξανθές κοτσίδες του και απολάμβανε τα γεράματά του και τα αγαπημένα του σιγαρίλος αραχτός σε μια βεράντα κάπου στην Αργεντινή.
Κι όμως να τος. Ο αρχηγός συμμορίας και δολοφόνος αστυνομικών που…
Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

Αυτά που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μέχρι στιγμής είναι πως πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ βασισμένο στον σαιξπηρικό Μάκβεθ. Το σκηνικό της ιστορίας είναι στημένο σε μια ζοφερή αποβιομηχανοποιημένη πόλη και πρωταγωνιστής είναι ο Μάκβεθ, ο καλύτερος μπάτσος της πόλης που όμως κουβαλάει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Σας θυμίζει κάτι;

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για το μπεστ σέλερ της χρονιάς!