Aus dem nichts - Μαζί ή τίποτα
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Σε μία στιγμή, η ζωή της Katja αλλάζει για πάντα. Μια βόμβα εκρήγνυται και σκοτώνονται ο σύζυγος και ο γιος της. Η αστυνομία δεν αργεί να συλλάβει δύο ύποπτους: ένα νεαρό ζευγάρι με νεοναζιστικό ιστορικό. Αλλά η Katja είναι γεμάτη οργή, και η δικαιοσύνη είναι κάτι που θα περάσει από τα δικά της χέρια υπό τη μορφή της εκδίκησης.



Mudbound - Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή
Εποχής
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Αμερικανικός Νότος, λίγο μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρόσφατα εγκατεστημένοι από την ηρεμία του Μέμφις, οι λευκοί McAllan είναι απροετοίμαστοι, αλλά τρέφουν ελπίδες για τα μεγαλεπήβολα αγροτικά όνειρα του Henry, ενώ η Laura προσπαθεί να διατηρήσει την ελπίδα στο εγχείρημα του συζύγου της. Για τον Hap και τη Florence Jackson, των οποίων οι έγχρωμες οικογένειες δουλεύουν σε αυτή τη γη επί γενναίες, κάθε ημέρα είναι ένα στοίχημα, καθώς προσπαθούν σκληρά να χτίσουν ένα δικό τους μικρό όνειρο. Αλλά ο πόλεμος έχει αναστατώνει και τις δύο οικογένειες, καθώς οι αγαπημένοι τους που επιστρέφουν, ο Jamie και ο Ronsel, αναπτύσσουν μια πολύ στενή φιλία που βάζει σε δοκιμασία τους πάντες.



Hostiles - Ταξιδεύοντας με τον εχθρό μου
Γουέστερν
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
1892, Νέο Μεξικό. Ο θρυλικός λοχαγός Joseph J. Blocker αναλαμβάνει μια τελευταία αποστολή πριν αποσυρθεί από τη δράση: να συνοδεύσει το Κίτρινο Γεράκι, έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Τσερόκι, και την οικογένεια του πίσω στους ιερούς τόπους της φυλής του. Μετά από είκοσι χρόνια βίαιης μάχης, η ειρηνική αυτή χειρονομία είναι τόσο αδιανόητη, όσο και βασανιστική. Μαζί παλεύουν ενάντια στο σκληρό τοπίο και τη βαναυσότητα αντρών, ενώ θα προσπαθήσουν να διασώσουν μια νεαρή χήρα που είδε την οικογένεια της να σφαγιάζεται. Δύο μεγάλοι πολεμιστές, κάποτε αντίπαλοι στο πεδίο της μάχης, που τώρα πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να βρουν ειρήνη μέσα σε μια γη που δεν συγχωράει τίποτα και κανέναν.



Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Mida - Tad: Το μυστικό του Βασιλιά Μίδα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Ο Tad, ένας πολύ γλυκός και φιλότιμος εργάτης που λατρεύει την αρχαιολογία, προσκαλείται από τη φίλη του, Sara, που είναι αναγνωρισμένη αρχαιολόγος και εξερευνήτρια, στο Λας Βέγκας, όπου η Sara θα παρουσιάσει την τελευταία της ανακάλυψη: ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του περίφημου περιδέραιου του μυθικού βασιλιά Μίδα. Όταν η Sara πέφτει θύμα απαγωγής από εκείνους που θέλουν να κλέψουν το περιδέραιο και να αποκτήσουν τις μοναδικές του δυνάμεις, ο Tad θα γυρίσει τον κόσμο για να την σώσει.



Every day - Κάθε μέρα μια άλλη μέρα
Φαντασίας
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η ιστορία της Rhiannon, ενός 16χρονου κοριτσιού που ερωτεύεται ένα μυστήριο πνεύμα ονόματι «Α», το οποίο κατοικεί καθημερινά σε ένα διαφορετικό σώμα. Αισθανόμενοι μια ακατανίκητη έλξη, ο «Α» και η Rhiannon συνεργάζονται κάθε μέρα για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιόν ή τί θα τους φέρει η επόμενη μέρα. Όσο περισσότερο ερωτεύονται, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν τις δυσκολίες τού να αγαπάς κάποιον που αλλάζει μορφή κάθε 24 ώρες, κι έτσι η Rhiannon και ο «Α» έρχονται τελικά αντιμέτωποι με την πιο σκληρή απόφαση που έχουν πάρει ποτέ τους.



The 15:17 to Paris - Αναχώρηση για Παρίσι 15:17
Βιογραφική
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τραίνο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι είχε αποτραπεί χάρη σε τρεις θαρραλέους νεαρούς Αμερικάνους που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, και πολλά απίθανα περιστατικά τους οδήγησαν σΑ αυτή τη στιγμή ηρωισμού. Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές παραπάνω από 500 ανθρώπων.



Μαζί τα φάγαμε
Κωμωδία
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορα γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.