Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ιστολόγιο Κάθε μέρα γονείς προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου


το Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018, στις 11.00π.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου θα αφηγηθεί τον μύθο της Αράχνης, της μικρής υφάντρας, που τα ’βαλε με την ίδια τη θεά Αθηνά και τιμωρήθηκε για την ασέβειά της, ενώ η blogger Μαρία Λιόντου θα ζωντανέψει την ιστορία και θα μας δείξει πώς να κατασκευάσουμε τη δική μας αράχνη. Προσοχή στον ιστό της!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης του ιστολογίου Κάθε μέρα γονείς «Διαβάζουμε στα Εξάρχεια» και εντάσσεται στην ετήσια καμπάνια ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ του online περιοδικού για το παιδικό βιβλίο Κόκκινη Αλεπού.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο PICKABOOK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά

και

το Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγίας Λαύρας 70), στην Πετρούπολη.

Παιδιά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε δύο σοβαρότατες υποθέσεις: Να ανακαλύψουμε ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή και να καταλάβουμε τι δουλειά έχει ένα φτυάρι στον Άρη. Όλοι μαζί θα μεταμορφωθούμε σε παπάκια και θα απολαύσουμε ένα ταξίδι στον Μισισιπή ώσπου ένα απρόοπτο γεγονός θα μετατρέψει το ήσυχο ταξίδι σε ξεκαρδιστική περιπέτεια! Στη συνέχεια, θα γίνουμε Αρειανοί, παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εικόνες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη μας, πώς βρέθηκε εκεί και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
Για παιδιά από 4 ετών