The guernsey literary and potato peel pie society - Με αγάπη, Τζούλιετ
Δραματική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Η Juliet είναι μια πετυχημένη συγγραφέας που ζει στο Μεταπολεμικό Λονδίνο, παρά την επιτυχία του τελευταίου της βιβλίου και την υποστήριξη του αγαπημένου της φίλου και εκδότη δυσκολεύεται να βρει έμπνευση για ένα νέο βιβλίο εξαιτίας των σκληρών της εμπειριών από τον πόλεμο. Έτοιμη να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αμερικανού στρατιώτη Μαρκ, λαμβάνει ένα γράμμα από έναν αγρότη στο νησί Γκένζι, τον Dawsey Adams. Ο Dawsey είναι μέλος μιας τοπικής λέσχης βιβλίου με την ονομασία “GUERNSEY LITERARY AND POTATO PEEL PIE SOCIETY” που ιδρύθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου Πολέμου. Η Juliet ακολουθεί την παρόρμηση της και πηγαίνει στο νησί , όπου ελπίζει να γράψει για την τοπική λέσχη βιβλίου με το παράξενο όνομα. Η Juliet γοητεύεται από τα μέλη της λέσχης, την αγάπη τους για την λογοτεχνία και την φιλία που τους συνδέει. Πολύ σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι οι νέοι της φίλοι κρύβουν ένα μυστικό.



The darkest minds - Σκοτεινές δυνάμεις
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα. Η 16χρονη Ruby, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο. Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες που έχουν την εξουσία τους έχουν προδώσει, η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους συλλογικά ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντός τους.



La ch'tite famille - Η οικογένεια
Κομεντί
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο Valentin D. είναι ένας γοητευτικός αρχιτέκτονας και σχεδιαστής που ισχυρίζεται ότι είναι ορφανός επειδή ντρέπεται να παραδεχτεί ότι προέρχεται από την εργατική τάξη και είναι γιος μιας οικογένειας εμπόρων παλιοσίδερων από τη βόρεια Γαλλία.



Tout le monde debout - Θα έρθω κοντά σου σιγά σιγά
Κομεντί
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο Jocelyn, επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και μανιώδης ψεύτης, στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, παριστάνει το άτομο με ειδικές ανάγκες. Όλα καλά, μέχρι την ημέρα που θα γνωρίσει την αδελφή της...



Hot summer nights - Καλοκαιρινές νύχτες
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Αρχές της δεκαετίας του 90. Αυτή είναι η ιστορία ενηλικίωσης ενός αγοριού που περνά το καλοκαίρι του στο Κέιπ Κοντ. Ο Daniel είναι ένας συμπαθέστατος αλλά αδέξιος κοινωνικά έφηβος, που μόλις έχει τελειώσει το λύκειο. Η μητέρα του τον στέλνει να περάσει το καλοκαίρι του στη θεία του, στο Κέιπ Κοντ. Ο Daniel δυσκολεύεται να προσαρμοστεί έως ότου συναντά τον Hunter. Ο Hunter είναι το τοπικό «κακό παιδί». Βγάζει φράγκα πουλώντας μαριχουάνα σε ευκατάστατους παραθεριστές ενώ λειτουργεί ως κέρβερος απέναντι σε πλημμυρισμένους με ορμόνες νεαρούς, που βάζουν στο μάτι την μικρότερη αδελφή του, την McKayla. Διαισθανόμενος ότι μπροστά του ανοίγεται μια σπουδαία ευκαιρία, ο Daniel πείθει τον Hunter να συνεργαστούν, διακινώντας «χόρτο» σε όλον τον Κόλπο, καθώς η αποπνικτική ζέστη του καλοκαιριού εντείνεται. Η δουλειά πηγαίνει εξαιρετικά καλά και ο Daniel αποκτά αυτοπεποίθηση τόση ώστε να εξομολογηθεί στην McKayla τον έρωτά του για εκείνην, κρατώντας τη σχέση τους κρυφή, ιδίως από τον Hunter. Πόσο, όμως, μπορεί να κρατήσει αυτή η περίοδος ευφορίας για τον Ντάνιελ; Είναι και μια γιγαντιαία καταιγίδα που πλησιάζει την περιοχή...