On Chesil Beach - Ανεκπλήρωτος γάμος
Εποχής
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Βρετανία, Ιούλιος 1962. Ο Edward και η Florence, δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται... Σε αυτό το ξενοδοχείο με θέα την παραλία Σεσίλ, αυτοί οι φόβοι τους θα καταλήξουν σε ένα φινάλε που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς. Μία προσαρμογή της ομώνυμης νουβέλας του Ian McEwan, η οποία κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο «Στην Ακτή» από τις Εκδόσεις Πατάκη. Μια ιστορία για το πώς μπορούν ολόκληρες ζωές να μεταμορφωθούν από μία χειρονομία που δεν έγινε ή μία λέξη που δεν ειπώθηκε ποτέ.



Madame Mills, une voisine si parfaite - Η γειτόνισσα
Κωμωδία
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Μια εργασιομανής γυναίκα που έχει εμμονή με τα βιβλία, αποκτά μία νέα γειτόνισσα: στην ουσία έναν απατεώνα που έχει μεταμφιεστεί σε εκκεντρική Αμερικανίδα.



The Meg - Ο κυρίαρχος του βυθού
Δράση
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ένα βαθυσκάφος, που εξερευνά τα απόρθητα ύδατα των ωκεανών, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Καταλήγει ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού με όλο το πλήρωμά παγιδευμένο. Ο χρόνος τελειώνει και ο δύτης διάσωσης Jonas Taylor προσλαμβάνεται για να σώσει το πλήρωμα και τον ίδιο τον ωκεανό από την απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία μήκους 23 μέτρων, τον Μεγαλόδοντα. Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι, πολλά χρόνια πριν, ο Taylor είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα πρέπει ν' αντιμετωπίσει τους φόβους του και να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο κυνηγό όλων των εποχών.



Duck Duck Goose - Μια πάπια μα ποια πάπια
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Chi και ο μικρότερος αδελφός της Chao, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Peng, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Peng για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Peng αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια!



Slender Man
Τρόμου
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών εκτελεί ένα τελετουργικό σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τον μύθο του Slender Man, μιας απρόσωπης, ψηλόλιγνης και τρομαχτικής φιγούρας με αφύσικα μακριά χέρια που ευθύνεται για την εξαφάνιση παιδιών. Όταν η μια από τις φίλες εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι, στην πραγματικότητα, το τελευταίο θύμα του Slender Man.



Papillon - Ο Πεταλούδας
Δραματική
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Ένας φυλακισμένος που κρατείται σε ένα απομονωμένο νησί σχεδιάζει την απόδρασή του.



Borg McEnroe - Όλα για τη δόξα
Ιστορική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Το 1980, το τουρνουά τένις του Wimbledon πρόκειται να γίνει το μήλο της έριδος για μία από τις σπουδαιότερες σειρές τελικών που έχουν γίνει στο άθλημα. Από τη μία, είναι ο καθιερωμένος Σουηδός Bjorn Borg, νικητής των τεσσάρων τελευταίων διοργανώσεων, ενώ απέναντι του βρίσκεται ένας ανερχόμενος και αντικομφορμιστής τενίστας από τις Η.Π.Α., ο John McEnroe. Μια μάχη Δαυίδ-Γολιάθ που θα γράψει ιστορία.