The girl in the spider's web - Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η νεαρή χάκερ Lisbeth Salander και ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα δίκτυο κατασκόπων, εγκληματιών του κυβερνοχώρου και διεφθαρμένων κυβερνητικών αξιωματούχων.



Overlord
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Μία ημέρα πριν από την έναρξη της μεγάλης απόβασης στη Νορμανδία, δύο Αμερικανοί ετοιμάζονται να ανατινάξουν έναν πυλώνα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης σε ένα χωριό της Γαλλίας. Εκεί ανακαλύπτουν ότι οι ναζί διενεργούν μια σειρά από φριχτά πειράματα σε ένα εργαστήριο που βρίσκεται κρυμμένο στο χωριό.



Museo - Ληστεία στο μουσείο
Αστυνομική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Στο Μεξικό, ο Juan και ο Benjamin αποφασίζουν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για κάτι ξεχωριστό, κι αυτό θα είναι να διαπράξουν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της χώρας τους, και συγκεκριμένα στο Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο.



Twarz - Με άλλο πρόσωπο
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ο Jacek απολαμβάνει τη ζωή δουλεύοντας σε ένα εργοτάξιο -κοντά στο σημείο όπου ανεγείρεται το μεγαλύτερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο. Η ζωή του βγαίνει εκτός τροχιάς όταν ένα ατύχημα στη δουλειά τον παραμορφώνει. Ο Jacek θα κάνει μεταμόσχευση προσώπου, αλλά ο ίδιος δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του στον καθρέφτη.



Touch me not - Μη με αγγίζεις
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Η Laura, ο Tomas και ο Christian ζουν ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία με μια βαθιά αίσθηση για τη ζωή. Προσπαθούν να ξεπεράσουν τις φοβίες τους και να βγουν από το καλούπι τους, απελευθερωθούν.