Ralph breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 - Ραλφ εναντίον Ίντερνετ
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».



Dogman
Αστυνομική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Στις παρυφές μιας μητρόπολης, όπου ισχύει ο νόμος του πιο δυνατού, ο Marcello, έχει μια σχέση υποταγής με τον Simoncino, έναν πρώην πυγμάχο που τρομοκρατεί όλη τη γειτονιά. Αποφασισμένος να προφυλάξει την αξιοπρέπεια του, ο Μαρτσέλο καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης με αναπάντεχη έκβαση.



Andid edlilega - Ανάσα ελευθερίας
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Οι ζωές δύο γυναικών θα έρθουν σε αλληλεπίδραση, καθώς είναι αιχμάλωτες σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένας άρρηκτος δεσμός ανάμεσα σε μια μεροκαματάρια ισλανδή μητέρα και μια γυναίκα από τη Γουινέα-Μπισάου που αποζητά άσυλο, καθώς και οι δύο τους στοχεύουν απλά να βάλουν ξανά τη ζωή τους σε μια ευθεία.



Kyrsya - Tuftland
Μυστηρίου
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Η Irina, μια φοιτήτρια κλωστοϋφαντουργίας, αποφασίζει να πάει για καλοκαιρινή εργασία στο χωριό Κυρσύα. Οι κάτοικοι του χωριού αποκαλύπτουν σιγά σιγά το αληθινό τους πρόσωπο.