Mortal engines - Φονικές μηχανές
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Μακρινό μέλλον, και στον πλανήτη έχουν απομείνει ελάχιστα αποθέματα ενέργειας και τροφής. Γιγάντιες μετακινούμενες πόλεις τώρα περιπλανιόνται ανά τη Γη, αδίστακτα παραμονεύοντας για μικρότερες μηχανικές πόλεις. Ο Tom Natsworthy, που προέρχεται από τη χαμηλή βαθμίδα της μέγα μηχανικής πόλης του Λονδίνου, βρίσκεται να μάχεται για την επιβίωση του, όταν έρχεται σε επαφή με την επικίνδυνη φυγά Hester Shaw. Δύο αντίθετοι άνθρωποι, των οποίων τα μονοπάτια δεν έπρεπε να διασταυρωθούν ποτέ, συνθέτουν μια απίθανη συμμαχία με μοναδικό πεπρωμένο το να αλλάξει το μέλλον.



The Grinch - Ο Γκριντς
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο γκρινιάρης Grinch σχεδιάζει να καταστρέψει τα Χριστούγεννα στο χωριό Whoville.



Kurst - Kursk: Η τελευταία αποστολή
Ιστορική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η ταινία εμπνέεται από την αληθινή ιστορία του K-141 Kursk, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που βυθίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000.



Le monde est a toi - Ο κόσμος σου ανήκει
Αστυνομική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η τελευταία συναλλαγή ενός εμπόρου ναρκωτικών, που ονειρεύεται να αποσυρθεί από τον υπόκοσμο, δεν πηγαίνει όπως το περίμενε και το χειρότερο είναι ότι εμπλέκονται σε αυτό οι δικοί του άνθρωποι.



Hell fest - Το πάρκο του τρόμου
Θρίλερ
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Είναι Halloween και η Natalie με τις δυο φίλες της βρίσκονται στο λούνα-παρκ με τρενάκια του τρόμου κι ένα σωρό άλλες τρομακτικές δραστηριότητες. Ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό υπάρχει ένας επισκέπτης που έχει έρθει στο πάρκο για να "διασκεδάσει", αλλά για να κυνηγήσει. Τα κορίτσια έρχονται αντιμέτωπες με τα "παιχνίδια" του και η διασκέδασή τους μετατρέπεται σε εφιάλτης.



The eyes of Orson Welles - Το βλέμμα του Όρσον Γουέλς
Βιογραφική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Η βιογραφία του θρυλικού σκηνοθέτη και ηθοποιού Orson Welles.



The front runner - Ο υποψήφιος
Βιογραφική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η άνοδος και η πτώση του δημοκρατικού γερουσιαστή Gary Hart. Ο γερουσιαστής Hart υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την προεδρική αναμέτρηση. Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου σφράγισαν την αμερικανική και διεθνή σκηνή.