Βιωματικό εργαστήριο συναισθημάτων για γονείς και παιδιά 6-12 ετών με αφορμή το βιβλίο του Βασίλη Αλεξάκη Γιατί κλαις;

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο βιωματικό εργαστήριο συναισθημάτων με τίτλο Νιώθει το παιδί μου την αγάπη μου; το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με εισηγήτρια την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καλλιακούδη.

Οι γονείς προσπαθούμε πολύ για τα παιδιά μας που σίγουρα είναι προτεραιότητά μας. Η δύσκολη και πολύπλοκη καθημερινότητα με τους πολύ έντονους ρυθμούς μάς γεμίζει άγχος, μας κουράζει, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε, αφού μας ξεφεύγουν πολλά πράγματα και υπεραντιδράμε.
Στο τέλος της μέρας μετά την όλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, πολλές φορές αναρωτιόμαστε: τελικά ποια στιγμή έμεινε σήμερα στην καρδιά μου; Πόσο καλλιεργώ τη σχέση με το παιδί μου; Μήπως το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης μου εκφράζεται με συμβουλές και πρέπει; Ένας κύκλος εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς ενδυναμώσουν τη σχέση με το παιδί τους. Θα τους εκπαιδεύσει πώς να ακούσουν τα θέλω του και να έρθουν σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματά του. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν ότι πίσω από τις συμβουλές, τα πρέπει και τα μη κρύβεται η αληθινή αγάπη των γονιών τους γι’ αυτά.

Εισιτήριο: Το βιβλίο Γιατί κλαις; του Βασίλη Αλεξάκη (τιμή: 14,40 €) πριν από το εργαστήριο. Το εισιτήριο αντιστοιχεί σε ένα παιδί με τον γονιό του.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90'
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της Τζούλια Ντόναλντσον


το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στο παιδικό τμήμα του Ευριπίδη στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 310).

Γιατί επικρατεί πανδαιμόνιο στο αγρόκτημα και ποιος θα σώσει την κατάσταση; Τι συνέβη στον Ζαχαρή όταν μεταμορφώθηκε σε αληθινό άλογο και γιατί μας συμβουλεύει να προσέχουμε τι ευχόμαστε; Θα τα καταφέρει η πριγκίπισσα Ελάιζα να ξεγελάσει τον μάγο και να επιστρέψει εγκαίρως στο παλάτι; Θα βρει ο ποιητής κούνελος κάποιον να μοιραστεί την αγάπη που τρέφει για την ποίηση;

Η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται, παίζει μουσική και προσκαλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων, να διασκεδάσουν και να σώσουν την κατάσταση!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 4 ετών
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο MONOGRAM και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη


το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Υμηττού 17, Χολαργός).

Γίνε για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής σε μια ακόμα απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο. Μαζί με τους μυστικούς Πράκτορες του Πλανήτη Ιάσονα, Ανίτα, Μπεν και Μαρί-Λουίζ, πρέπει να σταματήσεις τον υπερ-κακό Ιβάν Φον Βαμπάρουερ που με την κόρη του Νέρα επιδιώκουν την εξαφάνιση όλων των ζώων του πλανήτη μέσα σε 24 ώρες.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Για παιδιά από 7 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο SUBLIME και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Μπογδάνου


το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 12:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λεωφ. Παπανικολάου 86Α), στα Πεύκα Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης. 

Αν σου αρέσουν τα μαγικά, αν γελάς με τις γκάφες κι αν δεν έχεις μέχρι τώρα ακούσει την ιστορία του Μάγου Άχρηστου, τότε έλα να γνωρίσεις τον χειρότερο μαθητή που πέρασε ποτέ από τη σχολή μαγείας! Θα διασκεδάσεις και ποιος ξέρει, ίσως μάθεις και μερικά κόλπα από τον Μάγο! Ο συγγραφέας Δημήτρης Μπογδάνος θα είναι εκεί για να μας ταξιδέψει στην εποχή των δράκων, των μάγων και των ξωτικών.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ