Wonder Park - Το πάρκο των θαυμάτων
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η μικρή June στο δρόμο για το σπίτι της ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λουνα-παρκ και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά, βρίσκεται στο Πάρκο των Θαυμάτων, το οποίο είχε φτιάξει κάποτε με τη φαντασία της. Χωρίς αυτήν τόσο καιρό το πάρκο φαίνεται παρατημένο και η June θα πρέπει και πάλι να το ζωντανέψει!



Greta - Η χήρα
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η Frances ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στον κάτοχό της. Αυτή είναι η αφορμή για το ξεκίνημα μια φιλίας με την χήρα Greta, η οποία φαίνεται περίεργη στα μάτια της καλύτερης φίλης της Frances που την προειδοποιεί να προσέχει.



Ying - Σκιά
Δράσης
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Την εποχή των τριών βασιλείων της Κίνας (220-200 μ.Χ.), ένας ισχυρός βασιλιάς και ο λαός του έχουν εκδιωχθεί. Ο αρχιστράτηγος του βασιλιά αναπτύσσει με μεγάλη μυστικότητα ένα σχέδιο για να πάρουν πίσω το βασίλειο.



Arctic - Αρκτική
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ένας άντρας απομονωμένος στην Αρκτική περιμένει με ανυπομονησία τη διάσωσή του, η οποία όμως τελικά δεν πραγματοποιείται λόγω ενός τραγικού ατυχήματος. Θα παραμείνει στην κατασκήνωσή του ή θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής μόνος του;



The Sisters brothers - Οι αδελφοί σίστερς
Δραμεντί
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
To 1850 ο Hermann Kermit καταδιώκεται από ένα ντουέτο δολοφόνων τον Eli και τον Charlie Sisters. Ο John Morris τον εντοπίζει πρώτος και σχεδιάζει να τον παραδώσει στα δύο αδέλφια. Η πρόταση όμως του Hermann τον δελεάζει και τον κάνει να ξανασκεφτεί τελικά ποια πλευρά θα υποστηρίξει.



Nos batailles - Οι αγώνες μας
Δραματική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ο Olivier, ένας 39χρονος επιστάτης εργάζεται πολλές ώρες και δεν αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του. Η σύζυγός του, η Laura, παίρνει την απόφαση να αφήσει τον Ολιβιέ μαζί με τα παιδιά για να αναλάβει τις ευθύνες του.