Una especie de familia - Μια ιδιαίτερη οικογένεια
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Malena έχει κανονίσει να υιοθετήσει ένα νεογέννητο παιδί. Όταν όμως το παιδί γεννιέται, οι βιολογικοί του γονείς ζητάνε ξαφνικά περισσότερα χρήματα από όσα έχουν συμφωνηθεί. Τότε η Malena ξεκινά ένα αβέβαιο ταξίδι γεμάτο ηθικά και νομικά διλήμματα: πόσο μακριά μπορεί να φτάσει για να πάρει αυτό που θέλει;



UglyDolls - UglyDolls: Τα ασχημογλυκούλια
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Οι ασχημογλυκούληδες έρχονται αντιμέτωποι με έναν κόσμο όπου όλες οι κούκλες είναι φτιαγμένες με βάση το τέλειο. Η διαφορετικότητά τους δείχνει αταίριαστη με τον κόσμο αυτό και η πρώτη τους αντίδραση είναι αναμενόμενα η απογοήτευση. Σιγά σιγά όμως μαθαίνουν πως η ατέλειές τους είναι η δική τους ομορφιά, και ότι και αυτοί μπορούν να αγαπήσουν και αγαπηθούν. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιοι πραγματικά είναι και όχι πως είναι εξωτερικά.



Jeremiah Terminator LeRoy - Η πιο μεγάλη απάτη
Βιογραφική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Η Laura Albert γράφει ένα βιβλίο για τον νεαρό ομοφυλόφιλο άντρα, JT leRoy. O JT καταλήγει ο αγαπημένος του λογοτεχνικού κόσμου και η Laura σκέφτεται μία λύση για να διατηρήσει την ανωνυμία της.



Le mystere Henri Pick - Το μυστήριο του κυρίου Πικ
Δραμεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Σε μια βιβλιοθήκη στην Βρετάνη, μια εκδότρια ανακαλύπτει ένα εξαιρετικής σημασίας χειρόγραφο, το οποίο αποφασίζει να δημοσιεύσει. Ο συγγραφέας του όμως, Henri Pick, ήταν ένας πιτσαδόρος από τη Βρετάνη, ο οποίος φαινόταν λίγο απίθανο να έχει γράψει κάτι τέτοιο. Ένας διάσημος κριτικός λογοτεχνίας αποφασίζει να κάνει έρευνα και να αποκαλύψει την αλήθεια.



Euforia - Euphoria
Δραματική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ένας νέος επιχειρηματίας, ευφυής και τολμηρός, ζει μια ζωή γεμάτη προκλήσεις. Αντίθετα ο αδερφός του ο Ettore είναι ένας άνδρας συνετός με ήσυχη ζωή και μια απλή καθημερινή ρουτίνα. Τα δύο αδέρφια θα έρθουν κοντά σε μία κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και θα ανακαλύψουν και πάλι ο ένας τον άλλο.



Όλο γελούσε... - He was all laughing
Βιογραφική
Διάρκεια: 60'

Η περίληψη:
Αφιέρωμα στον γελαστό ηθοποιό που μεγάλωσε με συσσίτια και βάσανα.



Smuggling Hendrix - Αναζητώντας τον Χέντριξ
Δραμεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Το σχέδιο του Γιάννη να φύγει από την Κύπρο ανατρέπεται όταν ο σκύλος του περνάει στα κατεχόμενα. Η μεταφορά ζώων όμως εκεί απαγορεύεται και θα πρέπει να βρει τρόπο να πάρει πίσω τον πιστό του φίλο.



Άκρα - Akra
Αθλητική
Διάρκεια: 52'

Η περίληψη:
Μία απόσταση 140 χιλιομέτρων κολύμβησης στο ανοιχτό Αιγαίο πέλαγος φαντάζει αδύνατο εγχείρημα. Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος σπάει κάθε όριο και αναλαμβάνει τη δοκιμασία αυτή από τη Ρόδο έως και το Καστελλόριζο, αντιμετωπίζοντας τους φόβους του και φτάνοντας στα άκρα τον εαυτό του.