La misma sangre - Δεσμοί αίματος
Θρίλερ
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο ξαφνικός θάνατος της Adriana σοκάρει την οικογένεια του συζύγου της Elías, με τον οποίο είναι 35 χρόνια παντρεμένη. Όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, όμως ο Sebastián, γαμπρός του Elías, αρχίζει να έχει όλο και εντονότερες υποψίες για την ανάμειξη του πεθερού του στο θανατηφόρο οικιακό δυστύχημα.



10 giorni senza mamma - Όταν λείπει η μαμά
Κωμωδία
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Με τρία παιδιά κι έναν άντρα που έχει το νου του μόνο στη δουλειά, μια νοικοκυρά της οποίας τους κόπους δεν εκτιμά κανείς αποφασίζει να φύγει για δεκαήμερες διακοπές.



Jusqu'ici tout va bien - Τα παράπονά σας στον έφορο
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μετά από εφοριακό έλεγχο που απειλεί τη μοντέρνα επιχείρησή του με κλείσιμο, ο Fred έχει μία και μοναδική λύση. Να τη μετεγκαταστήσει άμεσα από το κέντρο του Παρισιού στο υποβαθμισμένο προάστιο του Κουρνέβ.



La vhute de l' empire americain - Η πτώση της αμερικάνικης Αυτοκρατορίας
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Ο Pierre-Paul, ένας νεαρός διανοούμενος που δουλεύει σε εταιρεία κούριερ, γίνεται μάρτυρας μιας αιματηρής ληστείας και αποφασίζει να κρατήσει τα κλοπιμαία για τον εαυτό του. Γρήγορα θα γίνει στόχος της αστυνομίας αλλά και της τοπικής μαφίας.



Escape plan: The extractors - Σχέδιο απόδρασης: Προσωπική υπόθεση
Περιπέτεια
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Όταν η κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου απάγεται και μεταφέρεται σε μια μυστική φυλακή στη βορειοανατολική Ευρώπη, ο Ray Breslin και η ομάδα του έχουν την ευκαιρία να εκδικηθούν τον υπεύθυνο, με τον οποίο έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.



Yuli - Ο χορός της ζωής μου
Δραματική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο Carlos Acosta ετοιμάζει μια μεγάλη χορογραφία βασισμένη στη ζωή του, την οποία αναπολεί εστιάζοντας στην περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του.



Otto e mezzo - 8½
Σινεφίλ
Διάρκεια: 138'

Η περίληψη:
Ο Guido Anselmi είναι ένας σκηνοθέτης σε βαθιά κρίση, βασανιζόμενος από φαντασιώσεις και έμμονες ιδέες σχετικά με την καθολική παιδεία του, τις σχέσεις του με τις γυναίκες και την αναζήτηση καλλιτεχνικού νοήματος.



Det sjunde inseglet - Η έβδομη σφραγίδα
Σινεφίλ
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ένας ιππότης και ο ιπποκόμος του, επιστρέφοντας από τις Σταυροφορίες σε μια Σουηδία αφανισμένη από την πανούκλα, συναντούν το Θάνατο. Ο ιππότης τού προτείνει μια παρτίδα σκάκι ως τελευταία προθεσμία για να βρει απάντηση στα μεταφυσικά ερωτήματα που τον βασανίζουν.



Trinadsat - Οι δεκατρείς
Πολεμική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μια διμοιρία του Κόκκινου Στρατού αποφασίζει να υπερασπιστεί έναντι υπεράριθμων εχθρών ένα πολύτιμο πηγάδι στη μέση της ασιατικής ερήμου.