The secret life of pets 2 - Μπάτε σκύλοι αλέστε 2
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Η ζωή του Max αλλάζει όταν η Katie παντρεύεται και αποκτά μωρό. Εξελίσσεται στον νευρωτικό προστάτη του μικρού, με μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή να δοκιμάζει την ψυχραιμία και την υπομονή του.



Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Περιπέτεια
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Ο Αμερικανός πράκτορας Hobbs και ο Βρετανός παράνομος Shaw αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν έναν άτρωτο τρομοκράτη, έτοιμο να εξαπολύσει ένα ολέθριο βιολογικό χτύπημα.



Duelles - Μητρικό ένστικτο
Θρίλερ
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στις Βρυξέλλες της δεκαετίας του ’60 η Alice και η Céline είναι δύο καλές φιλές και γειτόνισσες. Όταν όμως η δεύτερη χάσει τον γιο της σε οικιακό δυστύχημα, η σχέση τους παίρνει αναπάντεχη και άκρως επικίνδυνη τροπή.



Baisers voles - Κλεμμένα φιλιά
Κομεντί
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ο Antoine Doinel απολύεται από το στρατό, δοκιμάζει την τύχη του ως νυχτερινός θυρωρός, προσλαμβάνεται σε γραφείο ντετέκτιβ και ταλαντεύεται συναισθηματικά ανάμεσα στη νεαρή Christine και την ώριμη κ. Tabard.



La Dolce Vita
Σινεφίλ
Διάρκεια: 174'

Η περίληψη:
Στιγμές από τη ζωή ενός δημοσιογράφου και υπεύθυνου Τύπου κινηματογραφικής εταιρείας, ο οποίος αναλαμβάνει την ξενάγηση μιας διεθνούς σταρ, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε πάρτι της υψηλής κοινωνίας της Ρώμης.



Night of the Living Dead - Η νύχτα των Ζωντανών Νεκρών
Τρόμου
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Οι νεκροί ανασταίνονται κι επιτίθενται στους ζωντανούς. Μια νεαρή μαζί με άλλους επιζώντες ταμπουρώνονται σε ένα απομακρυσμένο σπίτι για να γλιτώσουν από τη μανία των σαρκοφάγων ζόμπι.



Oktyabr - Οκτώβρης
Σινεφίλ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Τα πολιτικά επεισόδια που οδήγησαν στην Οκτωβριανή Επανάσταση, από την πτώση των Ρομανόφ τον Φεβρουάριο του 1917 μέχρι την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων από τους μπολσεβίκους τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.