Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Ι. Τζανακάρη


τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών (Περιστέρη Κωστοπούλου 4, πρώην Αστέρια).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και η φιλόλογος Σύλια Ζέτα. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ και ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου και ο ηθοποιός Γιώργος Καρύδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης. Συντονίζει η δημοσιογράφος Δέσποινα Γιαννακίδου. Ο Βασίλης Ι. Τζανακάρης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Στο φουαγιέ θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών με θέμα ΣΜΥΡΝΗ 1919-1922.

Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
___________________________________________________________________________________


Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων, και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Τατιάνας Αβέρωφ


τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στο αίθριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Αριστομένους 33, Καλαμάτα).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Τίνα Κουτσουμπού, συγγραφέας, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συγγραφέα.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου BOOKMARK.