Les miserables - Οι άθλιοι
Αστυνομική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Μια συνηθισμένη αστυνομική περιπολία στα παρισινά προάστια οδηγείται σε μια βίαιη αντιπαράθεση, την οποία καταγράφει η κάμερα από το drone ενός νεαρού. Για διαφορετικούς λόγους, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν το επίμαχο, επιβαρυντικό για την αστυνομία βίντεο στα χέρια τους.



The good liar - Ένας καλός ψεύτης
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Ο Roy Courtnay είναι ένας κομπιναδόρος που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της χήρας Betty McLeish. Δοκιμάζοντας γνωστά κόλπα, την πείθει να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά ο εγγονός της αρχίζει να τον υποψιάζεται.



Le mans '66 - Κόντρα σε όλα
Δραματική
Διάρκεια: 152'

Η περίληψη:
Όταν το 1965 η Ford αποφασίζει να κατασκευάσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα κερδίσει τη Ferrari στις «24 ώρες του Λε Μαν», ο σχεδιαστής Carroll Shelby και ο οδηγός Ken Miles καλούνται να πετύχουν το ακατόρθωτο.



Last Christmas
Ρομαντική κωμωδία
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Η Kate είναι μια ανεύθυνη νεαρή κοπέλα που έχει απομακρυνθεί από τους δικούς της, Κροάτες πρόσφυγες στο Λονδίνο. Χωρίς να παίρνει τη ζωή της στα σοβαρά και κυνηγώντας επιπόλαια καριέρα τραγουδίστριας, έχει καταντήσει πρόβλημα για τους γύρω της, μέχρι που κάποια στιγμή πέφτει απροειδοποίητα πάνω στον κύριο Τέλειο.



Trouble - Σκυλομπελάς
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Όταν η πλούσια ιδιοκτήτριά του πεθάνει, ο καλοαναθρεμμένος σκύλος Μπελάς βρίσκεται στα χέρια των κληρονόμων της, δύο δολοπλόκων ανιψιών της που θέλουν να τον ξεφορτωθούν και να ξεκοκαλίσουν την περιουσία της.



Remi sans famille - Χωρίς οικογένεια
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Στα τέλη του 19ου αιώνα ο ορφανός Rémi βρίσκεται υπό την επιμέλεια του πλανόδιου μουσικού Vitalis, με τον οποίο διασχίζουν την επαρχιακή Γαλλία. Και όταν έρθει η ώρα να μάθει το μυστικό της καταγωγής του, ο μικρός Rémi θα βρεθεί προ εκπλήξεως.



The escape - Μια ευτυχισμένη γυναίκα
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Tara είναι νοικοκυρά και μητέρα δυο παιδιών η οποία ζει στα λονδρέζικα προάστια. Νιώθοντας παγιδευμένη σε μια καθημερινότητα που την πνίγει, αναζητά απεγνωσμένα διέξοδο.