Little Women - Μικρές Κυρίες
Δραματική
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Στα μέσα του 19ου αιώνα η νεαρή Jo March ανακαλεί την οικογενειακή ζωή της, όταν μαζί με τις τρεις αδερφές της έκαναν σχέδια για μια ανεξάρτητη, συναρπαστική ζωή.



Light of my life - Φως στο σκοτάδι
Δραματική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Μία δεκαετία ύστερα από μια πανδημία που έχει αφανίσει σχεδόν όλο τον γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη ένας άντρας προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν το φύλο της έφηβης κόρης του.



Monos - Οι Monos
Περιπέτεια
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Σε μια βουνοκορφή της Κολομβίας οκτώ έφηβοι αντάρτες αναλαμβάνουν να προσέχουν μια Αμερικανίδα όμηρο και μια αγελάδα, σημαντική για την επιβίωσή τους.



Εργαστήριο Ελλάδα
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 165'

Η περίληψη:
Μια απόπειρα καταγραφής των πολιτικών γεγονότων που οδήγησαν στην οικονομική κρίση, από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα.



Winona
Δραματική
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Μια παρέα κοριτσιών περνά μια μέρα στην παραλία, ενώ δύο μυστηρίωδεις άνθρωποι τις παρακολουθούν από απόσταση σε ένα αμάξι.



A vida invisível - Η αόρατη ζωή της Ευρυδίκης Γκουσμάο
Δραματική
Διάρκεια: 149'

Η περίληψη:
Δυο αδελφές που μεγαλώνουν μαζί στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα χωριστούν στο τέλος της εφηβείας τους και θα περάσουν μια ζωή αναζητώντας η μια την άλλη.



Birds of Prey and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn - Αρπακτικά Πτηνά και η φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν
Περιπέτεια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Χωρισμένη πλέον από τον Joker, η Harley Quinn μπαίνει στο στόχαστρο όλων των εγκληματιών της Γκόθαμ Σίτι και κυρίως του αδίστακτου γκάνγκστερ .