Gretel & Hansel - Γκρέτελ & Χάνσελ
Φαντασίας
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Μια φορά κι έναν καιρό μια νεαρή κοπέλα κι ο μικρός αδελφός της αναζητούν στέγη και τροφή σ’ ένα σκοτεινό δάσος. Θα βρεθούν στο σπίτι μιας γυναίκας που θα τους φιλοξενήσει πρόθυμα, γρήγορα όμως θα υποπτευτούν πως εκείνη κρύβει κάποιο επικίνδυνο μυστικό.



Agora ΙΙ. Δεσμώτες
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Το χρονικό του τρίτου μνημονίου και ο αντίκτυπός του στην ελληνική καθημερινότητα.



Mr. Jones - Ο κύριος Τζόουνς
Δραματική
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Το 1933 ο Βρετανός δημοσιογράφος Gareth Jones ταξιδεύει στη Σοβιετική Ένωση αναζητώντας τρόπο να πάρει συνέντευξη από τον Joseph Stalin. Αντ’ αυτού, θα γίνει μάρτυρας του μεγάλου ουκρανικού λιμού, ενός καλά κρυμμένου μυστικού από τον υπόλοιπο κόσμο.



Like a boss
Κωμωδία
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Η φιλία των Mia και Mel θα δοκιμαστεί σκληρά όταν η πανίσχυρη φίρμα της επιχειρηματία Claire Luna προσφερθεί να εξαγοράσει την εταιρία καλλυντικών που έχουν ιδρύσει και διαχειρίζονται.



Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 77'

Η περίληψη:
Η ιστορία του «Μηχανισμού των Αντικηθύρων», ένας αναλογικός, μηχανικός υπολογιστής και όργανο αστρονομικών παρατηρήσεων του 2ου αιώνα π.Χ, ο οποίος ανελκύστηκε το 1900 από ναυάγιο ανοικτά της νήσου Αντικύθηρα.



A hidden life - Μια κρυφή ζωή
Δραματική
Διάρκεια: 174'

Η περίληψη:
Η ειδυλλιακή ζωή του Αυστριακού αγρότη Franz Jägerstätter διακόπτεται απότομα, όταν λαμβάνει ειδοποίηση να καταταγεί στον ναζιστικό στρατό. Αποφασίζει να αρνηθεί, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για εσχάτη προδοσία.



Die Heinzels - Οι Σκανταλιάρηδες
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 76'

Η περίληψη:
Εδώ και 200 χρόνια οι Σκανταλιάρηδες, μικροσκοπικά ξωτικά που βοηθούσαν κρυφά τους ανθρώπους, κρύβονται μακριά τους σε μυστικές υπόγειες κατοικίες. Μία μέρα, όμως, η ζωηρούλα Helvi αποφασίζει να αψηφήσει τους περιορισμούς και με δύο φίλους της σκαρφαλώνει στην επιφάνεια της γης.



Ciao Italia
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Μια παρέα άνεργων γυναικών αποφασίζει να κλέψει μια τράπεζα με τη βοήθεια της ηλικιωμένης αντάρτισσας σπιτονοικοκυράς τους, όμως αγνοούν ότι τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους παρακολουθούν ένας συνταξιούχος βασιλικός χωροφύλακας και τα τσιράκια του.