The painted bird - Το βαμμένο πουλί
Δραματική
Διάρκεια: 169'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός εβραϊκής καταγωγής περιπλανιέται στα δάση της Ανατολικής Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα από αβάσταχτες κακουχίες.



Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς
Κωμωδία
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.



After the wedding - Μετά το γάμο
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Υπεύθυνη ενός ορφανοτροφείου στα περίχωρα της Καλκούτας, η Isabel πρέπει να ταξιδέψει ως την Νέα Υόρκη για να συναντήσει την πλούσια δωρήτρια που ενδιαφέρεται να βοηθήσει το εγχείρημα. Η συνάντησή της με την Theresa θα είναι αποκαλυπτική…



The invisible man - Ο αόρατος άνθρωπος
Θρίλερ
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Η Cecilia είναι μια κακοποιημένη γυναίκα, παγιδευμένη σε μια βάναυση σχέση από την οποία καταφέρνει να δραπετεύσει. Καταφεύγει στο σπίτι ενός γνωστού της αστυνομικού και λίγο αργότερα μαθαίνει πως ο βάναυσος εραστή της έχει αυτοκτονήσει. Αλλά εκείνος, πρωτοπόρος επιστήμονας στην οπτική, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.



Onward - Φύγαμε
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Δύο αδέρφια ξωτικά διαπιστώνουν έκπληκτα πως έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους ξανά στη ζωή μόνο για μία ημέρα. Αρκούν όμως ένα μαγικό ραβδί κι ένα ξόρκι που εκείνος έχει αφήσει πίσω του ακριβώς γι’ αυτόν το σκοπό;



The warden - Ο φύλακας
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Στο Ιράν της δεκαετίας του 1960 μια φυλακή στη μέση του πουθενά είναι έτοιμη να κατεδαφιστεί. Ο διοικητής της, ο ταγματάρχης Jahed, οργανώνει την εκκένωσή της γεμάτος ενθουσιασμό για την επικείμενη προαγωγή του. Σύντομα ωστόσο θα δει τα γαλόνια του να κινδυνεύουν, όταν ένας θανατοποινίτης κρατούμενος εξαφανιστεί μυστηριωδώς.



The way back - Ο δρόμος της επιστροφής
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Πρώην κορυφαίος κολεγιακός μπασκετμπολίστας, ο Jack είναι τώρα ένας μοναχικός αλκοολικός στον οποίο προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία. Να προπονήσει την πρώην ομάδα του, μία από τις τελευταίες του πρωταθλήματος. Προσπαθώντας να εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τους δικούς του δαίμονες.



Dark waters - Σκοτεινά νερά
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ένας δικηγόρος μεγάλων επιχειρήσεων σοκάρεται από όσα ανακαλύπτει στις φάρμες της Δυτικής Βιρτζίνια και αποφασίζει να μηνύσει την DuPont, τη μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία χημικών, για συστηματική μόλυνση της περιοχής.