A quiet place: Part II - Ένα ήσυχο: Μέρος 2
Τρόμου
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Abbott αναζητούν πάση θυσία νέο καταφύγιο και πιθανούς συμμάχους για να επιβιώσουν απέναντι στα δολοφονικά εξωγήινα πλάσματα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο.



Cruella - Κρουέλα
Κωμωδία
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Μια σειρά από ατυχείς και ευχάριστες συμπτώσεις μετατρέπουν την καλόκαρδη ορφανή Estella στη σατανική σχεδιάστρια μόδας Cruella de Vil.



The Croods: A New Age - Οι Κρουντς 2: Nέα Eποχή
Animation
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η προϊστορική οικογένεια των Croods συνεχίζει να αναζητά ασφαλή κατοικία, φτάνοντας σ’ έναν ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο. Μόνο που μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: οι Προχώβιοι.



Μήλα - Apples
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Μέσα σε μια παγκόσμια πανδημία που προκαλεί ξαφνική αμνησία, ο Άρης ακολουθεί ένα πρόγραμμα ανάρρωσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μη «αναγνωρισμένους» ασθενείς να δημιουργήσουν νέες ταυτότητες.



Le jeune Ahmed - Ανάμεσά μας
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Ένας έφηβος Βέλγος, επηρεασμένος από τον ιμάμη του και μια εξτρεμιστική ανάγνωση του Κορανίου, αποφασίζει να δολοφονήσει την καθηγήτρια αραβικών του.



Επτά λεπτά ψυχής
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:
Στους πρώτους μοντέρνους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 στην Αθήνα ένας άσημος νερουλάς από το Μαρούσι κερδίζει κόντρα σε όλες τις προβλέψεις τον μαραθώνιο δρόμο. Χωρίς να έχει συμμετάσχει προηγουμένως σε κάποιον επίσημο αθλητικό αγώνα, πώς πέτυχε έναν τέτοιο ανεπανάληπτο άθλο;



Ράφτης
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας εκκεντρικός πενηντάρης ράφτης, απομονωμένος στη σοφίτα του οικογενειακού μαγαζιού, βλέπει τον πατέρα του να αρρωσταίνει και την τράπεζα να απειλεί να κατάσχει την επιχείρησή τους. Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει επιτέλους την πραγματικότητα.